ГРАФА  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Графа с първи самостоятелен концерт в „Арена Армеец“ през 2017 г.


 


Един от най-обичаните български изпълнители Влади Ампов - Графа ще изнесе първия си концерт в зала „Арена Армеец“. Голямото събитие ще се състои на 6 април 2017 г., но подготовката за него вече е в ход, защото родната звезда и екипът му подготвят мащабно шоу на световно ниво, каквото истинските български фенове заслужават.


 


Графа е от малкото артисти останали на върха повече от две десетилетия. Кариерата му започва, когато е едва 10-годишен и оттогава той не спира да твори и да се развива. Влади Ампов е един от най-продуктивните ни изпълнители, а песните му са обичани от няколко поколения. „Давам всичко за теб“, „Невидим“, „Дим да ме няма“, „А дано, ама надали“ с Михаела Филева и VenZy, „Домино“, „Крадена любов“ и „Чуваш ли ме“ с Мария Илиева, „Заедно“ с Любо Киров и Орлин Павлов, „Моменти“ са само част от популярните му хитове, които всеки българин с лекота запява.


 


Голямата любов на феновете е причината Графа и Монте Мюзик да изберат „Арена Армеец“ за следващия му мащабен проект. Лейбълът и Графа лично от години доказват, че българската музика има бъдеще и публика. Влади Ампов има зад гърба си няколко турнета в България, почитателите му са изпълвали Зала1 и Зала 3 на НДК многократно, а в момента е на първото си европейско турне, което преминава с огромен успех.


 


Във визуално отношение концертът по нищо няма да отстъпва на тези на световните звезди, гостували в „Арена Армеец“, дори напротив - ще има много интересни решения и изненади. Естествено, шоуто не би било наистина неповторимо, ако на сцената не излезе Влади Ампов – Графа, който със своя талант, енергия, дълъг списък с любими хитове и в компанията на своите музиканти и специални гости ще запечата 6 април 2017 в историята на съвременната българска музика.


 


Билетите за концерта на Графа e 25 до 50 лв. спрямо разположението в залата.


 


Графа споделя: „С концерта ми в „Арена Армеец“ ще сбъдна една голяма мечта – като артист и като човек, който обича България, за мен всеки успех на нашата музика е победа. Не мога да изразя благодарността си на Кауфланд за това, че повярваха в проекта и че се включиха в реализацията му, защото без тяхната подкрепа едва ли бихме могли да създадем за Вас българското шоу, за което всички мечтаем. С целия екип вече работим и сме запалени да създадем концерт и емоция, които ще Ви зарадват, развълнуват и ще запомните. Очаквам Ви в „Арена Армеец“ на 6 април 2017!“.