Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

ГРУПА КИКИМОРА

 

От три години насам световноизвестният български рок музикант Николо Коцев вече взима активно участие в българските рок събития с групата си Кикимора.

 

Начало на амбициозния му проект бе даден в края на 2011 г., когато започна активно да  търси талантливи млади музиканти, които да станат част от бандата. Идеята на струнния ни ас е групата да изпълнява авторска музика по български текстове. Николо Коцев смята да остане верен на прогресивния, модерен и тежък рок, но с ярко изявен хармоничен елемент. Коцев смята, че чрез музиката и текстовете лесно може да отрази заобикалящата ни действителност. Именно това и става причина да покани популярния български актьор, поет, писател и режисьор Андрей Слабаков за съвместна работа. Резултат от това до момента са песните „Мръсница” и "Бай Ганьо", които бързо печелят сериозна популярност.

 

Групата е в състав:

 

Николо Коцев                      - китара, цигулка, вокал

Александър Атанасов         - соло вокал, китара, хармоника

Станислав Георгиев                        - баскитара, вокал

Николай Тодоров                 - ударни, вокал

 

Антоний Георгиев               - клавишни

гост музикант

 

Репертоарът на концертния материал на групата е съставен от авторска музика, която групата постоянно създава. Още от момента на създаването си КИКИМОРА се радва на силен медиен интерес и присъствие и успя за кратко време да запише два лайв концерта за ДВД, като единият от тях е в Зала България с Оркестъра на БНР и диригент Емил Табаков.  Групата е участвала и в заключителните концерти на Моцартовите Празници в Правец през 2013 и 2014г. съвместно с оркестъра на Русенска опера, в Президентския концерт в зала "България" 2014г. съвместно с Представителния Гвардейски Оркестър и мн. др..

 

YouTube канал на групата:

https://www.youtube.com/user/KIKIMORA2011

 

Интернет сайта на групата ще намерите на:

http://kikimora.nostramusic.com/