Guitar fest Burgas Jam  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Най-въздействащите и запомнящи се музикални изпълнения на всички времена са с участието на талантливи китаристи, събрани на една сцена. Примери за това са редица музикални трибюти и фестивали през годините, когато китаристите от различни рок и поп банди се обединяват в името на голямото свирене, за да останат завинаги в сърцата на феновете, превръщайки популярни хитове в култ. България също може да се похвали с не един и двама майстори на китарата. Община Бургас има намерението да събере възможно най-много от тях на едно място, а защо не и на една сцена.


Това място е прекрасната локация за такъв тип събитие в близост до Морска гара, а името на новия фестивал е Burgas Jam. Той ще се проведе за първи път на 3 септември тази година. Начало - 19.00 часа. Ще чуем електрически, акустични китари, комбинирани с интересни и любими гласове. Виртуозни и популярни китаристи отварят ветрилото на всички жанрове, за които този инструмент е основополагащ. Рок, блус, поп, алтърнатив ... - всичко това ще чуем на   Burgas Jam.


С удоволствие ви съобщаваме имената на четирима от вече потвърдилите участие емблематични китаристи:


- Цветан Недялков от "Ку-Ку бенд";


- Пепи Главанов от "Акага";


- Ангел Дюлгеров, който записва с Лили Иванова и Любо Киров;


- Дарин Василев, работил с Джон Лорд от "Дийп Пърпъл" и група "Те".


И това не е всичко - изненадите тепърва предстоят.


Имаме да ви казваме още много за изпълнителите и подробности за съпровождащите фестивала дейности и атракции, така че следете неговата страница във фейсбук:


 


https://www.facebook.com/burgas.jam/


 


И Нека Музиката Бъде с Вас!