Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

HALO е южнокорейска шестчленна момчешка K-pop група. HALO е абревиатура на Hexagon of Absolute Light and Organization (Хексагон на Абсолютната светлина и Организация). HALO използва тълковното значение на името на групата, за да представя себе си като група-идол, която винаги блести неотразимо навсякъде, където момчетата се появят заедно. 

HALO дебютира на 26-ти юни 2014 г. , с дебютния си сингъл „Fever“. В дискоргафията си имат четири издадени студийни албума, сред които е и най-новият - Halo no fushigina resutoran, който беше пуснат на 6.09.2017 година.  Останалите издадени албуми са Young love, Happy day и Here I am. Сред най-големи им хитове са 38℃, Hello Halo, Grow Up, Heaven Heaven, Jasmine.

ВИП билетът включва:

VVIP Golden Cube:

  • най-добрите правостоящи места пред сцената;
  • пропуск, който ще даде възможност на притежателя на билета да присъства на репетиция на 2 от песните;
  • VVIP Meet & Greet след концерта, където притежателят на билета ще има възможност не само да се срещне с членовете на HALO, а и да се снима с тях, като снимките ще бъдат направени по 10 души в група.

VIP Golden Standing:

  • правостоящи места с отлична видимост, в непосредствена близост до сцената;
  • Hi touch Meet & Greet след концерта.


Внимание!

На основание чл. 8, ал. 3, 4 и 7 от Закона за закрила на детето и във връзка с разпоредбите на Наредбата за специализирана закрила на деца на обществени места, малолетните и непълнолетните посетители на обществени места, включително на провежданите събития, трябва да бъдат придружавани от своите родители, настойници, попечители или други пълнолетни лица, които полагат грижи за детето, както следва:

  • 1. лица под 14-годишна възраст трябва да бъдат придружавани на събитията след 20:00 ч.;
  • 2. лица, навършили 14-годишна възраст, но ненавършили 18-годишна възраст трябва да бъдат придружавани на събитията след 22:00 ч. Когато придружител на малолетното или непълнолетното лице е пълнолетно лице, различно от техен родител, настойник или попечител, последното е длъжно да представи Декларация във връзка с чл. 8, ал. 3 и ал. 4 от Закона за закрила на детето за съгласие за присъствието на детето на събитието, издадена на името на пълнолетния придружител и съдържаща нотариално заверени подписи на родителите, респективно на настойниците или попечителите.