Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

HAYES & Y и JIN MONIC в YALTA CLUB

На 18 декември слушаме съвместния лайв в ROOM 2 на клуба

И този месец малката сцена в ROOM 2 на YALTA CLUB ще оживее с музиката на две български групи. Хедлайнерът на вечерта ще бъде инди-рок бандата HAYES&Y, която само преди месец представи втория си краткосвирещ албум. Заедно с тях на 18 декември ще чуем и момчетата от JIN MONIC. И за да e пълно щастието, SHAKER MAKER ще представи селекция с най-доброто от алтернативната сцена. 

Завърналите се съвсем скоро от Лондон HAYES&Y ще свирят вече добре познати парчета от първото си EP, както и съвсем новите Special”, “Make no sound”, “Don`t mind” и „Stay outside от втория им краткосвирещ албум, озаглавен The only thing worse than an overpriced bottle of water”. Moмчетата ще изпълнят на живо и няколко парчета заедно с JIN MONIC, които също са подготвили сериозен сет лист, включващ „Sober Face“, "Esus" и "You Stay Blue“, както и "Doors Of Youth" – сингълът, който неотдавна получи и своя официален видеоклип.

Двете свежи и заслужаващи аплодисменти банди не са първи път на една сцена. Вече ги видяхме на тазгодишното издание на SPIRIT OF BURGAS и съвсем смело можем да имаме високи очаквания и за предстоящия на 18 декември лайв. Предколедната алтернативна колаборация в ROOM 2 ще закрие поредицата от концерти в YALTA CLUB и ще постави ценителите на качествената българска музика в очакване на името на следващата банда, която ще звучи под приглушените светлини на малката голяма сцена в подземието на клуба.

Билетите са в продажба в мрежата на Eventim.bg на цена от 12 лв., а в деня на събитието ще могат да бъдат закупени на входа на клуба на цена от 15 лв.Повече информация може да следите в страницата на събитието тук.