Hearteclipse

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Hearteclipse Live! -  New Classical Music by Maria Karakusheva

 

Подгответе се да преживеете класическата музика по начин, който не сте си представяли! Hearteclipse Live! е aудио-визуално изживяване, което ще ви потопи в различна от ежедневната среда, ще обърне представите ви за класическата музика и ще бъдете част от неповторими музикални емоции.

 

🎟️ Вземете сега своите билети за спектакъла в Music Jam на 30 октомври от 20:00 ч.

 

🎶 Спектакълът Hearteclipse Live! ще използва модерен подход към сценография, хореография и режисура, но в същото време неостаряваща концепция, каквато е и класическата. Гост изпълнител във втората част на концерта ще е един от най-популярните български електронни музиканти - Иван Шопов, добре познат и с проектите си Balkansky и Cooh. Със специалното участие на Quarto Quartet и визуалния артист Петко Танчев.

 

👩🏻 Мария Каракушева е композитор на съвременна класическа музика, филмова музика и аранжименти, създател на проектите „Classic In The House“, „Classic In The Jazz“, „Grace on Air“ и „Концерт за две Марии и едно пиано“.

 

🎧 Слушайте новия албум с авторски композиции на Мария Каракушева Hearteclipse (2019) в Spotify (https://spoti.fi/2HHeLo0), Apple Music (https://apple.co/2HDqJ1R) или YouTube (http://bit.ly/2HF0J6g).