BG Hendricks - Билети

Hendrick’s Odd Party 2023  - Билети

Детайли за събитието

Hendrick’s Odd Party е следобедно градинско джин събитие в чест на превъзходните ботанически инфузии в портфолиото на най-възхитителния джин, създаден от човешка ръка Hendrick’s, и неговите любители. Традиционно събитието се провежда на тънката граница между пролетта и лятото, когато любопитството цъфти бурно, а жаждата за необичайности не може да бъде утолена по нито един друг начин, освен присъствие на единственото по рода си празненство.

 

Тази година, гостите на събитието ще имат възможността да се запознаят и да опитат новия вкус Hendrick’s Flora Adora, вдъхновен от буйната флора и създанията, грижещи се за нейната прелест.

В основата на Hendrick’s Odd Party са:

• Превъзходни коктейли, създадени от едни от най-добрите бар професионалисти в България

• Неочаквани забавни игри и активности, водени от уникални персонажи, обитаващи света на Hendrick’s

• Live DJ сет, подчертаващ пищността на преживяването

• Коктейлни награди и много забавление

 

Билетът за събитието е на стойност 20 лева и 23 стотинки и включва вход към любопитната реалност на Hendrick’s, безплатен коктейл, както и възможност за участие в забавните игри с награди по време на партито.

Уреченият ден за този цветен празник във възхвала на вкуса към необичайното е 17 юни, 16:00 до 20:00 часа, Университетска ботаническа градина София, ул. Московска 49.

 

Приемат се единствено безкешови разплащателни средства.

Събитието е за лица над 18-годишна възраст. Наслаждавайте се на необичайното отговорно.