HITS ONLY ALL STARS  - Билети

BG Hitsonlynew - Билети ©

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Hits Only – All Stars през 2021 се отменя

Уважаеми фенове,

През изминалата 2020 всички ние се изправихме пред предизвикателства, които не сме предполагали, че ще се наложи да посрещнем. Изпращаме тази дълга година с надежда, че през 2021 ще бъдем по-добри, по-успешни и по-здрави. Днес искаме да ви разкажем какво предстои да се случи с концерта Hits Only – All Stars.

С оглед сложната обстановка и потенциално високия риск за здравето на посетителите при провеждане на събитие на закрито, също така и липсата на информация за условията на работа през следващите 3-6 месеца, бихме желали да споделим с вас, че концертът Hits Only – All Stars, се отменя и няма да се проведе като самостоятелно събитие на 17 април 2021 в Арена Армеец, София.

Това съвсем не означава, че няма да се видим изобщо. Знаем, че музиката на 90-те е в сърцата ви, затова ви каним на SPICE Music Festival 2021. Тридневният фестивал ще се проведе за трета поредна година на открито на Пристанище Бургас, а датите са 06, 07 и 08 август 2021. През първия фестивален ден – 06 август, на сцената с едно невероятно 90 минутно шоу ще ви очаква любимият на всички DJ BoBo, а освен с него ще можете да се срещнете и с NANA, Danzel, Real McCoy, U96, както и да се насладите на единствения по рода си концерт Фондацията представя: Дони и Момчил.

На 07 и 08 август в Бургас ще ви очакват още Maxi Jazz from Faithless, Stereo MC’s, Coolio, Bomfunk MC’s, Leerooy Thornhill Ex Prodigy, C-Block, Masterboy & Beatrix Delgado, Vengaboys, Alice DJ, N-Trance. Повече информация за SPICE Music Festival вижте на www.spicemusicfest.bg

Всички, които имат закупени билети за Hits Only – All Stars, имат няколко варианта:

· Можете да запазите билета си и да го използвате по време на първия фестивален ден на SPICE Music Festival 2021, независимо от заплатената вече цена. Всички закупени билети за Hits Only – All Stars, ще важат за 06 август 2020, когато ще можете да видите на живо DJ BoBo, NANA, Danzel, Real McCoy, U96 и Фондацията представя: Дони и Момчил;

· Можете да закупите допълнителен билет към вече закупения и да посетите трите дни на фестивала. Всеки, който желае да посети и останалите два дни на SPICE Music Festival 2021, ще може да закупи допълнителен билет към своя за Hits Only – All Stars. Неговата цена е 40лв и може да бъде открит онлайн на Eventim.bg, както и в цялата им партньорска мрежа в страната. С валиден билет за Hits Only – All Stars и закупен допълнителен за 40 лв, ще можете да се насладите на три невероятни дни с музиката на 90-те край морето през август;

· Можете да върнете билета си и да получите парите си обратно. Всеки, който няма възможност да посети събитието на новата официално обявена дата, а именно 06 август 2021, може да върне билета си на мястото, от което го е закупил, за да получи обратно средствата си. Имайте предвид, че възстановяване на средства ще се извършва до 31.12.2020г. След тази дата, възстановяване на заплатени суми за събитието Hits Only – All Stars, няма да бъде възможно.

Нямаме търпение да се срещнем през лято 2021 на SPICE Music Festival, където да се забавляваме с най-големите звезди на 90-те. Новините за фестивала тепърва предстоят, така че не се колебайте да се присъедините към третото издание на най-големия форум с музика от 90-те до днес. SPICE Music Festival се организира от „Културно-масова дейност“ ЕООД и “Фест Тийм” ООД с ексклузивната медийна подкрепа на радио ENERGY - станция номер 1 за музика от 90-те!