Horizon Festival 2014  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Horizon Festival обявява масивен лист с артисти за 2014-та.


В началото на годината се появи новият сериозен играч сред европейските зимни музикални фестивали Horizon – хедонистично и изключително достъпно 7-дневно парти, което се завръща в Банско за второто си издание от 8-ми до 14-ти март, 2014-та. Целта на Horizon Festival 2014 е да запази репутацията си на напредничав модерен фестивал с широка селекция на електронна музика от house, techno, garage, bass и groove сцената в момента. Програмата на фестивала е точно отражение на тези жанрове и включва както много нови и обещаващи артисти от независимата ъндърграунд сцена, така и много установени имена в историята на съвременната електронна музика.


 


Артисти:


Сред потвърдените досега артисти за 2014-та са хитови имена за електронната сцена като Kerri Chandler, Âme, Bondax, Andreya Triana, Roy Davis Jr., KiNK, Catz ’N Dogz, Detroit Swindle, Phaeleh, Dub Phizix, и dBridge. Гостите на фестивала ще могат да видят наживо още Snakehips, Enei, Applebottom, fLako, Channel One, AZ & TOR, ViLLAGE, Planas, Geode и общо 70 артисти на 30 партита на 15 различни места в зимния курорт Банско.


 


Освен силната селекция на артисти, Horizon Festival 2014 ще предложи многообразие от лейбъл вечери и парти концепции. Сред потвърдените домакини на сцени са MadTech Records, Pets Recordings, Electric Minds, Trouble Vision, tief, Critical Music, Shapes, Gottwood и др. Тези колаборации са още едно доказателство, че Horizon се превръща в мечтан фестивал за всеки фен на електронната музика.


 


Сцени:


На Horizon 2014 ще има две перфектно озвучени планински сцени, които ще бъдат разположени точно до пистите. The Secret Hotel ще има новопостроен сноуборд парк с ежедневни демонстрации от професионалисти. Подобно на първото издание на фестивала, тази локация ще остане мястото за парти след ските с музика от два следобед нататък. Всички партита в The Secret Hotel ще бъдат достъпни и с автобус.


 


Втората планинска сцена до пистата, The Forest Stage, е уединена зона, която цели да се възползва по най-добрия начин от заобикалящата я снежна приказка, за да създаде невероятна атмосфера. Тя ще дебютира в програмата на фестивала през 2014-та с разнообразна селекция на диджеи и живи изпълнения всеки ден след 14.00 часа.


Партито продължава всяка вечер в целия град на повече от 20 впечатляващи места като огромния клуб Euphoria, средновековната зала на хотел Gardenia, клуб Oxygen, The Club и много други до 6 сутринта, оставяйки достатъчно време за кратък сън преди поредния ден на пистите. Horizon Festival 2014 не е място за махмурлук, особено сред целия този свеж планински въздух.


Сред екстрите за 2014-та са фрийстайл демонстрации на професионални сноубордисти, The Bansko Banquet и много необявени изненадващи партита по време на фестивала. Пистите над Банско пък са идеалната снежна площадка за всеки скиор и сноубордист, който иска да се наслаждава на идеално поддържани писти, бързи опашки за лифтовете и приемливи цени за наемане на екипировка.


 


Билети:


Освен с актуалните си имена, Horizon Festival 2014 впечатлява и с изключителната си достъпност. В момента в мрежата на Eventim.bg могат да бъдат закупени Early Bird билети с цена 80 лева, даващи достъп до всичките 7 дни и нощи с повече от 30 невероятни партита, разположени къде ли не в Банско. Предвид работните дни, Horizon предлага на феновете възможност да закупят билет само за първата или втората половина на фестивала. Tяхната цена започва от 50 лв (Early Bird) за 4 дни.


Информация за притежателите на билети за Horizon Festival.


 


Акредитация (предварително закупени билети)


За всички, закупили билети предварително ще получат своите фестивални гривни на:


7 март, петък – 10.00 ч. – 22.00 ч. – нощен клуб  Oxygen’  - ул. “Пирин” N95


8 март, събота – 8.00 ч. – 22.00 ч. - нощен клуб  Oxygen’  - ул. “Пирин” N95


9 март, неделя – 8.00 ч. 22.00 ч. - нощен клуб  Oxygen’  - ул. “Пирин” N95


От 10 март, понеделник до 13 март, четвъртък – акредитацията ще се извършва в билетния офис на Бар ‘Пирин 75’. Работно време от 10.00 ч. до 22.00 ч.


 


Гривни за фестивала


-          на всеки посетител ще бъде поставена гривна при акредитация


-          гривните могат да бъдат получени единствено и само от съответното лице


-          свалянето или скъсването на гривните автоматично ги прави невалидни


-          невалидни гривни не могат да бъдат подменени


 


Условия за входа на събитието


Oрганизацията на събитието е съобразена с очаквания брой посетители. Въпреки това молим всички притежатели на билети да не пристигат непосредствено преди събитията, които искате да посетите. Това ще ви гарантира, че ще можете да слушате артистите, които харесвате най-много.


В случай на запълване на капацитета при определена сцена и артист, организаторите ще насочат посетителите към друга сцена или ще могат да дадат информация относно времето за изчакване.


Макар и малко вероятно, в случай, че дадено събитие е пълно, с предимство ще бъдат посетителите, закупили билети предварително и носещи отличителни гривни за фестивала.


Организаторите си запазват правото да откажат достъп и/или да отнемат гривните на всеки, който представлява потенциална опасност за себе си или околните.


Охраната на входа ще претърсва всеки преди той да бъде допуснат на територията на събитието. На всеки вход ще има по един представител на Horizon Festival, който ще проследява щателната проверка на посетителите.


Моля не внасяйте: алкохол, стъкло, лазери, нож, оръжие, ценни предмети или голяма сума пари.


 


Алкохол и цигари/тютюнопушене


Молим посетителите да не внасят алкохол на територията на събитието. Всеки намерен алкохол ще бъде конфискуван на входа.


За да осигурим приятното прекарване на всички гости, тютюнопушенето по време на събитието ще бъде забранено.


 


Планински и горски сцени


Apres-Ski в Secret Hotel – вход безплатен.


Main Stage в пространството пред Хотел Tofana – вход само с гривни, които могат да бъдат закупени от Бар Пирин 75.


И двата хотела се намират на писта Чалин Валог. Secret Hotel (известен още като Хотел Изворите) е разположен на върха на Чалин Валог, а главната сцена на Tofana се намира в дъното на долината. Ако желаете да стигнете до тези сцени посредством ски/борд, необходимо е да тръгнете към Бъндеришка поляна. Когато стигнете до разклонение, тръгнете по десния път, който ще ви отведе до писта Чалин Валог.


The Secret Hotel е скрит зад гориста местност от дясната страна на долината. Главната сцена на хотел Tofana се вижда съвсем ясно от там.


Внасянето на алкохол и на двете сцени е абсолютно забранено. Ще има барове и кетъринг постове, откъдето посетителите ще могат да си закупят напитки и храна.


И двете сцени ще бъдат построени в Пирин, която е защитена природна забележителност на Юнеско. Молим посетителите да обърнат внимание на следното:


• Изхвърляйте отпадъци само в предоставените за целта контейнери


• Не изхвърляйте цигарени остатъци по земята.


• Пазете чиста тревната настилка и пребивавайте само на територията на събитието.


Не губете време след приключване на събитието и напуснете мястото на провеждане възможно най-бързо. Използвайте осигурения за целта транспорт, а в случай, че сте дошли със ски, молим да карате в групи от 4 и повече души, само ако сте в състояние. Спускането със ски до града отнема около 10 минути.


Температурата в планината вечерно време е ниска, затова молим посетителите да бъдат облечени подходящо.


 


Автобусен транспорт до и от събитието


Secret Hotel Apres-Ski Sessions


Автобусите ще се движат от 14.00 ч. до края на събитието.


Автобусите ще тръгват от Бар Пирин 75 на всеки половин и кръгъл час.


Автобусите ще тръгват от Secret Hotel на 15-тата и 45-тата минута от всеки час.


 


Главна сцена Tofana


Автобусите ще пътуват между 17.00 ч. и 01.00 ч.


Автобусите ще тръгват от Бар Пирин 75 на всеки 15 мин. по време на най-натоварените часове.


Автобусите ще се връщат от Хотел Tofana на всеки 15 минути и още по-често след като главните артисти приключат изпълнението си.


Цената на билетите е 2 лв. на посока и могат да бъдат закупени от Бар Пирин 75, както и в посочените хотели. Посетителите ще трябва да покажат своите билети на стюарда на автобуса при пристигане или напускане на събитието.


Офис на Horizon Festival


Персоналът на фестивала в Бар Пирин 75 е квалифициран да помогне и отговори на молбите, и въпросите на гостите на събитието.


Молим всички посетители да носят в себе си лични документи за идентифициране.