ХРИСТО ШОПОВ-НАЦИОНАЛНО ТУРНЕ  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

ХРИСТО ШОПОВ - НАЦИОНАЛНО ТУРНЕ 2016


 


„ДОГОДИНА ПО СЪЩОТО ВРЕМЕ”


 


 


            Пиесата е създадена от Бърнард Слейд през 1975 г. Има редица награди и над 1400 представления на Бродуей! Сега предизвикателството да се превъплътят в образите на Джордж и Дорис приемат Христо Шопов и Лилия Маравиля                 - актьори  със забележителен талант и респектираща кариера.


Със своето майсторство , те завладяват  почитателите на театралното изкуство и ги увличат в едно страстно приключение из необятните лабиринти на човешката душа. 


 


 ХРИСТО ШОПОВ


и


ЛИЛИЯ МАРАВИЛЯ


в


„ДОГОДИНА ПО СЪЩОТО ВРЕМЕ”


по Бърнард Слейд


Режисьор : Георги Михалков


Превод и адаптация : Георги Михалков


Композитор: Иван Драголов
Сценография и костюми: Антония Попова


Продуценти: Владислав Карамфилов и Лилия Грънчарова


 


 „Догодина по същото време” е точката на пресичане на две търсещи се и отдадени една на друга души, извън параметрите на времето, социалния статус и битийните условности. История за една изневяра, превърнала случайността в съзнателен избор и повод за преоткриване - година след година...Вдъховяваща изповед, изпълнена със забавни ситуации, обрати, изпитания и възторжен триумф на любовта, като неизменно присъствие в житейските сезони.


 


ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ:


Офис Христо Шопов: 0884 500 500


www.hristoshopov.com                                                                                   www.facebook.com/HRISTOSHOPOVcom