BG Morbi - Билети

I AM MORBID

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

КОНЦЕРТЪТ НА I AM MORBID Е ТАЗИ СЪБОТА, 6 АВГУСТ

Последни новини за първият концерт на I AM MORBID у нас!

Концертът на I AM MORBID и честването на култовият „COVENANT“ ще се състои тази събота, 6 август, в столичния клуб Mixtape5, при следната програма:

19:00 – ще отворят вратите за публика

20:00 – Embryo

21:15 – I AM MORBID

22:30 часа – Очакван край на концерта

От BGTSC декларират желанието си за провеждане на събитието в приятна и безопасна среда. Концертът ще се проведе при познатите на меломаните условия за комфорт и сигурност.

Опасни предмети и неакредитирани лица с професионална техника, пушене (във всичките му форми), антисоциално поведение, животни и малолетни без придружител с попълнена декларация няма да бъдат допускани в залата.

Катерене, качване или скачане от сцената е абсолютно забранено! Нарушителите ще бъдат извеждани от клуба без право на възстановяване на парите за билета! 

Предстои поредната сурова вечер за феновете на екстремната музика!

Билетите са в продажба онлайн и в мрежата на Eventim.bg в цялата страна. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а могат да бъдат сканирани директно от телефон.

В момента билетите са на цена от 45 лева. В деня на концерта и на място в клуба ще се продават по 55 лв.

Деца до 7 годишна възраст влизат без билет, но с придружител и с попълнена декларация. Изисквания за допуск на малолетни и непълнолетни на страницата на клуба.

ВАЖНО:

При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!

BGTSC са член на сдружението „Сцена музика“и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!