I Love the 90's  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

 C-block се включват отново в „Обичам 90-те“


Промо билети за Св. Валентин ще изненадат почитателите на музиката от 90-те от утре


C-Block се завръщат отново в 5тото юбилейно издание на концерта "Обичам 90-те". Изпълнителите на "Time is Ticking Away" бяха на върха на класацията Топ 100 на 90-те на Радио ENERGY, както и на второ място в гласуването сред феновете на музиката от изминалото десетилетие за желан гост-изпълнител с над 3000 гласа. C-Block ще се качат за трети път на сцената на деветдесетарското парти в компанията на La Bouche и Fun Factory. Организаторите от Коко Ейджънси и Радио ENERGY готвят и други гост-изпълнители. Събитието ще се проведе на 11 юни 2016 г. в София.  


В месеца на любовта Коко Ейджънси са подготвили и специални изненади за почитателите на 90-те - промоционален билет за двама за концерта, както и игра на територията на The Mall.


Влюбените ще могат да изненадат половинката си с двоен билет на цена от 60 лв. за стандартен билет и 100 лв. за ВИП билет. Празничните билети ще са в продажба в мрежата на Eventim от 5-ти до 14-ти февруари.  


Посетителите на The Mall пък ще могат да нарисуват на Стената на Любовта авторска Валентинка за своята половинка в периода 12-14 февруари. Петима ще получат двойни билети за "Обичам 90-те".


Единичните промоционални билети от 35 лв. са ограничен брой. Все още могат да се закупят и ВИП единични билети от 60 лв. онлайн на Eventim.bg, или магазинната им мрежа. След изчерпване на промоционалния тираж, билетите ще се продават на цени от 45 и 55 лв и 65 лв, а ВИП билетите - 70 лв.


Тазгодишното издание ще бъде едно от най-мащабните, чествайки петата годишнина от старта на деветдесетарската вълна в България. Още с първото издание на "Обичам 90-те" организаторите спечелиха родната публика с уникалния по рода си формат и възможността да срещнат любими евроденс и хип-хоп звезди от 90-те.


 


Единичен ВИП билет за "Golden VIP Circle"


• 1 билет за концерта "Обичам 90-те";


• Гардероб;


• Достъп до залата през ВИП входа,


• Достъп до Golden Circle пред сцената (достъпно само за 400 души)


• Достъп до бара на Golden Circle (достъпно само за 400 души)