In2it FIRST EUROPE TOUR  - Билети

in2it200 - Билети ©

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

IN2IT, К-pop откритето на годината, пристигат в Европа за първи път!


Kompas Events, отговорни за концерта на Black6ix в Joy Station през Май 2019, са подготвили нова изненада за Европейските фенове на жанра. Корейската група IN2IT ще свири за първи път в Европа! Музикантите ще се представят с концерти в България, Румъния и Полша като част от тяхното турне озаглавено „IN2IT X ION” tour.


IN2IT е южно-корейска бой банда съставена от шестима члена, победители на корейското риалити шоу на Mnet „BOYS24”. Шестимата артисти успяват да преминат през редица сложни музикални изпитания за да заслужат мястото си в бандата. Шестимата изнасят 260 концeрта само за година и половина като част от своето обучение за музикалната си кариера в най-гледаното телевизионно шоу BOYS24. Шоуто заема топ позиция в продажбата на билети, дори преди дебюта на бандата.


IN2IT стартират кариерата си през 2017а година със сингъла „Amazing”, който за кратко време достига върха на класациите. От началото на своята кариера бандата е изнесла над 400 концерта.


Сет листа за това турне включва всички любими на публиката хитове, които вече са натрупали милиони гледания в интернет.


IN2IT са представлявани от CJ ENM, една от топ компаниите в K-pop индустрията. Поради непрестанно растящата фен база на корейската поп музика в Европа IN2IT ще изнесат три концерта в региона:

Дата: 6 декември, 2019 – София – клуб Joy Station


Врати: 20:00 / Начало: 21:00


Имайки предвид силният интерес от страна ва феновете, съветваме за възможно най-ранното закупуване на билети за да не изпуснете това уникално събитие.


Билети за концерта ще се продават само през Eventim на следните билетни категории:


1) VIP билети – 135лв


със следните привилегии:


- Ранно влизане в клуба


- Hi-Touch


- Групова Снимка с IN2IT (в група от 10 човека)


2) Silver билети - 90лв


със следните привилегии:


- влизане в клуба след VIP билетите


- подписан постер от IN2IT


3) Нормален билет – 50лв (само достъп до концерта)