Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Описание

ЗА ПЪРВИ ПЪТ ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО ЩЕ ПЕЕ ISHTAR

 

За първи път кралицата на световната музика ISHTAR ще пее в Старопрестолната столица. Певицата изнесе официална пресконференция, за да обяви концерта си във Велико Търново на 12 април, от 20 часа, в ДКС „Васил Левски“. Пресконференцията се проведе на ВИП терасата за шоуто „Звук и светлина“. След това ISHTAR посети и остана впечатлена от великотърновския музей на Мадам Тюсо – единствения в България. Засне се с восъчните дубликати на видни български личности.

Концертът  на ISHTAR на 12 април във Велико Търново се организира съвместно от продуцентска компания ART BG и Община Велико Търново, със специалната подкрепа на кмета г-н Даниел Панов, като е част от кандидатурата на град Велико Търново за Европейска столица на културата 2019.

Билетите са в продажба от утре, сряда, 6 март на касата на Туристически Информационен Център Велико Търново и специално за Велико Търново, Горна Оряховица и Лясковец билети за концерта ще могат да бъдат закупувани и от обектите от вериги магазини Германос, Пикадили, Офис 1 и бензиностанции ОМВ, както и онлайн от Eventim.bg.

 Цените са от 20 до 60 лева.

След концерта си във Велико Търново ISHTAR ще зарадва и софийската публика със своите вечни хитове “Last Kiss”, “Habibi”, “Horchat hai caliptus” и други, както и с песните от новия си албум „7“, в който е включена и една любима и много известна българска песен – „Oblache le bialo”. Концертът в София ще бъде на 13 април, от 20 часа, в зала 1 на НДК.

Очаквайте ISHTAR на живо в „Шоуто на Слави“.

 

www.artbulgaria.org

 

Видео