IVE MENDES  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

БРАЗИЛСКАТА SADE” IVE MENDES ЗА ПЪРВИ ПЪТ В СОФИЯ


 


Очарователната боса нова изпълнителка пристига със свой бенд в Зала 1 на НДК на 30 март


 


Готови ли сте да изненадате сетивата си с нещо невиждано и нечувано до момента у нас? 


 


Наричат я „Бразилската Sade“, въпреки че творчеството на Ive Mendes се характеризира със звучене, което се откроява с уникалността си. Тя притежава не само страстен латино вид, но и невероятен талант, както за композиране, така и за изпълнение.


 


Ive Mendes, заедно с бенд от десет човека, идва за първи път в София, по покана на 5PT, за да представи пред родната публика на 30 март в зала 1 на НДК новия си албум „Bossa Romantica“.


 


Ive Mendes е един от пионерите на модерното бразилско звучене на международния пазар. Тя става част от ново поколение артисти, създавайки музика, на която не могат да бъдат поставяни етикети по жанр. Ive Mendes има способността да прави по неповторим начин плавен преход между боса нова звучене с влияния на модерен соул, смуут джаз и поп, с оригиналност, която я откроява, като брилянтна и уникална на музикалната световна сцена.


 


Ive Mendes е от малкото бразилски певици днес с такъв невероятно космополитен подход към музиката. Това е и причината, която отваря врати на Ive Mendes на места, на които никога преди не са успявали други бразилски изпълнители, оставяйки нейния характерен отпечатък в Латинска Америка, Мексико, Европа, Азия, Америка и Бразилия. Световният успех на Ive Mendes се дължи на известните ѝ интимни изпълнения на живо, изпъкващи с извънредно индивидуален чар и магнетизъм, които я правят хипнотизираща на сцената.


 


Ive Mendes издава своя първи едноименен албум през 2002г. с продуцента на Sade - Robin Millar. „Magnetism“ е втората колекция на бразилската певица от 2009г., която става двойно платинена в Полша, а в Испания получава златни статуси само за 5 дни. На последния трети албум на Ive Mendes, носещ заглавието „Bossa Romantica“, ще можете да се насладите на живо в София само след няколко месеца.


 


На 30 март 2017 г. ни очаква една емоционална вечер с неповториямия глас на Ive Mendes и бразилската разтапяща боса нова музика на нейния бенд.


 


Билети за събитието ще намерите в мрежата на Eventim и онлайн на цени от 40 до 70 лв.


 


Следете събитието на официалната му Фейсбук страница: https://www.facebook.com/events/1403912136299450/ и на официалната Фейсбук страница на 5PT: https://www.facebook.com/5PT-251455228534286/