JAZZit и БНР БИГ БЕНД представят  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

09.05 – JAZZit и БНР БИГ БЕНД с диригент АНТОНИ ДОНЧЕВ представят МИНИ ДЖАЗ ФЕСТИВАЛ с участието на ЯНИВ НАХУМ /Холандия/ – 20.00
По случай световния ден на джаза - 30 април, Биг Бендът на БНР стартира нов проект, който ще се превърне в ежегодна традиция.  JAZZit e мини джаз фестивал, с малко концерти, но с голямо качество.
Вторият концерт на Биг Бенда на БНР от мини джаз фестивала JAZZit e със специалния гост от Холандия Янив Нахум. За кратък период от време, Янив прави световна кариера. Докато учи в Израелската джаз академия, свири в “Тел Авив Джаз Биг Бенд”. Завършва консерваторията в Амстердам и магистърска степен в Manhattan School of Music, където работи с имена като Dave Liebman, Dick Oatts, Gary Dial, Steve Stigl. През 2004г. allaboutjazz.com награждава Янив в категорията за най-добър джаз албум на годината. От 2005г. дирижира „Amsterdam Jazz Orchestra“, композира, аранжира и преподава в Консерваторията в Амстердам. За първи път е в България по покана на Антони Дончев и Биг Бенда на БНР за участието си в мини джаз фестивала JAZZit.


14.05 – JAZZit и БНР БИГ БЕНД с диригент АНТОНИ ДОНЧЕВ представят Ol'Blue Eyes - в памет на ФРАНК СИНАТРА. Специален гост ВАСИЛ ПЕТРОВ  – 20.00
По случай световния ден на джаза - 30 април, Биг Бендът на БНР стартира нов проект, който ще се превърне в ежегодна традиция.  JAZZit e мини джаз фестивал, с малко концерти, но с голямо качество. На 9-ти май станахме свидетели на един незабравим концерт със специален гост холандецът Янив Нахум.
На 14.05.2013г. се навършват  15 години от смъртта на незабравимия Франк Синатра. Биг Бенда на БНР под ръководството на Антони Дончев и солист Васил Петров са подготвили програма от вечните хитови заглавия на „The Voice”.  Това ще е заключителният концерт от  мини джаз фестивала  JAZZit  2013.