JESUS CHRIST SUPERSTAR  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Скъпи приятели,


В сезона на оригиналните бродуейски мюзикъли имаме радостта да ви предложим безспорно най-успешният за всички времена JESUS CHRIST SUPERSTAR !


Наричан още Рок-Опера този шедьовър на композитора Андрю Лойд Уебър и завладяващата лирика на Тим Райс,  ще ви потопи в дните преди възкресението на Спасителя. Последните дни на Исус от влизането му в Йерусалим, през Тайната вечеря, Разпятието и накрая Светото Възкресение ще бъдат разказани за вас от талантливите изпълнители. Световните хитове Gethsemane (I Only Want to Say), I Don't Know How to Love Him, Could We Start Again Please?, Superstar  и много други ще могат да бъдат чути от сцената на Зала 1 на НДК. Най голямата изненада е участието на оригиналният актьор в ролята на Jesus Christ - Ted Neeley изпълняващ я в едноименният филм на Норман Джуисън и в над 2000 представления на Бродуей, Уест Енд и по целият свят!


Феерия от музика, танци, мултимедия и завладяващи вокални изпълнения ще запълнят вечерите преди Великден - 5, 6 и 7 април 2018 в дните на най-великата седмица за всеки християнин - Страстната седмица!


55 артисти, музиканти и екип от уникални професионалисти ще дойдат в България за да ви направят съпричастни с най-великото изкуство на последното столетие - мюзикъла. 6 тира с декори и осветление, над 100 костюма, стотици ефекти и визии ще направят тези три вечери незабравими за успелите да се снабдят с билети.


В дните на председателство на ЕС, България ще може истински да преживее част от  най-доброто изкуство създавано някога на Старият континент.


Христовата вяра ще стопли сърцата ни с музика, песни и танци в дните преди най-големият празник на Светото Възкресение!


 


JESUS CHRIST SUPERSTAR ви очаква !