Jimmy Carr Funny Business  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Джими Кар пристига в София с новото си stand up comedy шоу „Funny Business”!


 


Британската комедийна звезда включва България в новото си турне. На 03 април 2016 любителите на стендъп комедията ще имат възможността да видят премиерата на новото шоу на Джими Кар „Funny Buusiness” в Зала 1 НДК. Събитието е част от интернационалното турне на мегазвездата.


 


Джими Кар е важна фигура на международната stand-up comedy сцена. Преди да изгради кариера като комедиант и телевизионен водещ, Джими има диплома от Cambridge University със степен по политически науки. Започва комедийната си кариера през 2000-та. През 2003-та, след редица разпродадени шоута на Edinburgh Fringe следват множество хвалебствени ревюта по негов адрес. Така името на изпълнителя се превръща в синоним на комедия и се запазва така и до ден днешен.


 


Типичните за Джими Кар черен хумор и one liner jokes, както и непризнаването на табута го налагат като една от основните фигури в стендъп комедията не само в Европа, но и в цял свят. Джими е чест гост на TV предавания като Late Night с Conan O' Brien, The Tonight Show с Джей Лено, както и Comedy Central Specials. Във Великобритания името му е свързано с множество успешни телевизионни формати, в които е не само чест гост, но и водещ.


 


Джими Кар пристига в България на 3 април 2016 в Зала 1 НДК по покана на Comedy.bg - основната платформа за стендъп комедия в България. Comedy.bg е организатор на редица събития, включително Comedy Festival Sofia – комедийният фестивал, представил на Българската публика имена като Danny Grozdich, Daliso Chaponda, Marina Orsag, Katerina Vrana и много други.