Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Джон Оуен-Джоунс(John Owen-Jones) е най- успелият британски мюзикълен актьор за всички времена. Играейки ролята на Жан Валжан в шедьовъра на Шонберг и Бублил "Клетниците"(Les Miserables) още на 26 години той е най-младият и изпълнител в света. Бил е в тази роля над 2000 пъти на Бродуей и Уест Енд, Лондон. Феноменалният му глас и актьорско присъствие бързо привличат вниманието на Андрю Лойд Уебър и през 2001 година той вече става незаменим изпълнител на Фантома в световният хит "Фантомът на Oперата"(The Phantom Of The Opera). Това го превръща в единственият британски актьор играл двете най-велики мюзикълни роли едновременно на Бродуей и на Уест Енд, Лондон и то в продължение на над 10 години!

Днес той се занимава с концертна дейност по целият свят и вече има издадени 6 самостоятелни албума ‘Hallelujah’ (2006) , 'John Owen-Jones' (2009), 'Unmasked' (2011), 'Rise' (2015),  "Music of the Night" (2015 Sony Records) и "Bring Him Home" (2017).

Продуцентите от West End Academia ltd. докарали в България "The Simon And Garfunkel Story"(2017), "Jesus Christ Superstar"(2018) ще подарят на интелигентната българска публика концерт на John Owen Jones на 15 юни 2018 в зала 1 на НДК от 20:00 часа. Това ще бъде приказна разходка из световните мюзикълни шедьоври с виртуозен оркестър на сцената и много изненади. Джон Оуен-Джоунс ще ви пренесе в атмосферата на големите световни театри и ще трогне сърцата ви с лиричният си глас в продължение на 2 часа.

Това е изключително рядко събитие което не бива да се пропуска!