JONAH NILSSON / Dirty Loops  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Уважаеми клиенти,


На 09.03.2020 в 17:29 ч. получихме следното съобщение от организатора на Jonah Nilsson - Dirty Loops в Joy station, Европа-ВН ЕООД:
''Скъпи гости,


Във връзка с мерките, които държавата предприема срещу разпространението на коронавирус (COVID-19) в цялата страна и следвайки препоръките на Министерството на здравеопазването, се отлага концертът Jonah Nilsson (Dirty Loops) Live в клуб Joy Station на 13.03.2020 г.


Връщане на билети:


Закупените билети от касите на Фантастико могат да бъдат върнати и сумата им възстановена в обектите, от които са закупени. 


Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
- с кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Eventim или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
- с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой.''