Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Здравейте, приятели!

Искаме да ви съобщим, че на 26.08.2018г. (неделя) от 17:00 ч. до 22:00ч. в "Mixtape 5" (София) ще се проведе едно супер готино събитие, организирано от хората в ТРАП-а и в негова подкрепа!

Става въпрос за нещо различно и непознато за доста хора в нашето общество, а именно КПОП стила. Една нова музика сред младото поколение. Музика, която част от хората в България не одобряват, но защо ние не им покажем колко много можем да се забавляваме с нея, а защо не и да накараме цяла България да танцува с кеф и защо да не извадим нашия стил наяве?

Входът е на цена 10лв., а ако преди самото парти дойдете в T.R.A.P. (ул.Братя Миладинови 26), за да боядисаме косите ви, цената ви се намалява с 3 лв. до само 7 лв. за вход!

Главните организатори на събитието ни са Toti Ngo и Борис Георгиев.

Диджеите ни са: Borislav ShukadarovБорис Георгиев и Стефан Марков.

Парите, събрани от това парти, ще са изцяло за благотворителност и подкрепа на нашия малък рай, създаден от Фондация Тротоара а T.R.A.P. - Trotoara Room for Angry People.

ТРАП-а представлява едно малко кътче за сбъдване на големи мечти, където страхотното ни семейство, начело на което е Deyan Yankov, се подкрепя и заедно развива крилете си, с които долита до тези мечти.

Повечето хора казват на младежите в гимназиална възраст, пък и по-големи - ‘’не, ти няма да се справиш, защото си прекалено малък’’. 

Ние тук казваме ‘’Искаш го, постигаш го’’.

Не е важна възрастта. Важно е желанието, важни са усилията. Ако беше важна само възрастта, то тогава защо имаме толкова млади диджеи, влогъри, художници, музиканти, писатели?

Защото го искаме и го постигаме.

Вчера един човек посети ТРАП-а и ни попита ‘’а кой от вас има талант?’’ Отговорът ни беше, че всеки има талант, а на тези, които не знаят за него, им помагаме да го открият.