Камен Донев представя ЛЕКЦИЯ 3  - Билети

камен донев - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието


Камен Донев гостува в Свети Влас с най - новия си спектакъл “ Лекция 3 - Възгледите на един учител ЗА СИЛАТА НА СЛОВОТО “

Обичаният актьор ще представи най - чакания от публиката спектакъл на годината в Амфитеатър „АРЕНА ДИНЕВИ” в Свети Влас, комплекс „ДИНЕВИ РИЗОРТ”

Премиерата на ‘Лекция 3” излезе съвсем скоро и интереса към спектакъла на харизматичния Камен Донев, превърна за няколко дни в хит! Още преди да са пуснати билетите организаторите са затрупани от резервации!

Блестящото представление обещава да препълни залата на Амфитеатър „Арена” в Свети Влас, комплекс „Диневи Ризорт” на 28.08.2021г от 20.30 ч.

***

Всички наши копнежи, желания и надежди често потъват в бездната на времето или повяхват в задуха на ежедневната дребнавост. И така, човекът, попреминал зрялата възраст, един ден се събужда и пита сърцето си: „Успях ли да направя това, което исках… щастлив човек ли съм… спокоен ли е духът ми…“

Има едно огънче в човека, което винаги го кара да прави това, което трябва. То не се интересува от логиката, дали е правилно или не, днес ли да го сторя или утре… Това огънче напълно безотговорно и честно просто гори, осветявайки същината на дадения човек.

В крайна сметка се оказва, че единствената утеха на човека е добрата дума. Връщайки се назад в живота си, виждаш колко важно е било да бъдеш чут и да чуеш човека срещу теб. Разбираш силата на словото, която е несравнима с която и да било друга сила. Осъзнаваш величието на човешкия дух, издигнал се високо благодарение на словесността.

Камен Донев

Участват: Людмил Стойнев, Петър Миланов, Димитър Тишев, Ева Перчемлиева – Тъканова, Кръстина Кокорска – КРИСТА, Александра Борисова, Ива Григорова, Виолета Донева, Ивайло Иванов, Росен Чепилски, Патриция Пъндева, Красимир Василев и Камен Донев.