Karma To Burn  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

ГОТОВ Е ПЛАКАТА ЗА КОНЦЕРТА НА KARMA TO BURN В СОФИЯ


 


Вече можете да видите постера за концерта на Karma To Burn в голямата зала на клуб Mixtape 5 на 30 януари. От края на тази седмица можете да се оглеждате по софийските улици за плакати и ако ви харесват достатъчно, да си откъртите от стените и да си ги носите за автографи от бандата.


 


Знаете, че американската стоунър легенда Karma To Burn ще свири за пръв път в България по покана на Rawk’n’Roll другата седмица. С Karma To Burn идва и швейцарското блус рок трио Rozbub, които откриват концертите на американците през цялото им европейско турне тази зима. От българска страна ще видим нашата риф машина Center, почти готови с дебютния си албум, както и рокенрол четворката Booze Brothers. Билети вече се продават в мрежата на Eventim на цена 20 лева, а на 30 януари ще струват 25.


 


Линк към събитието във фейсбук:


http://www.facebook.com/events/480606845319388/


 


Линк към клипа на Karma To Burn за парчето Twenty:


https://www.youtube.com/watch?v=dxGD45SK08o


 


Rozbub можете да чуете тук:


http://www.rozbub.ch/


 


Линк към фен видео на Sun Delivery на Center:


https://www.youtube.com/watch?v=a1Jj-ZK-k5o


 


Линк към клипа за Dry River на Booze Brothers:


https://www.youtube.com/watch?v=xragfTsoVVk
За Karma To Burn:


Karma To Burn не са родени в пустинята, но са една от най-старите и най-енергични стоунър метъл банди, идващи от Щатите. Тримата никак не се шегуват. Парчетата им са кратки и ясни - инструментални рифови валяци и ритъм, с който можеш да се сбиеш. След три албума към Roadrunner Records и турнета с Kyuss, Queens Of The Stone Age и Motorhead, Karma To Burn се разделят през 2002, за да се върнат през 2009 с турне, документирано на DVD и убийствен албум с гост участие на John Garcia от стоунър бащиците Kyuss. Интервю с басиста Рич Мълинс можете да прочетете тук.