Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

1 юни – Концерт-приказка-балет “Кармен – история с рози” с музиката на „Кармен-сюита” от Бизе – Шчедрин

 

Quarto Quartet & Vaya Dance Studio представят Кармен за деца и родители, емоции, усмивки, танц. Популярни със своите революционни идеи за атрактивно и нестандартно представяне на класически програми, Кварто отново ще развълнуват публиката с брилянтни музикални изпълнения. Младите балерини със своята грация и красота ще  потапят публиката във вълшебната атмосфера на приключенията в страната на приказните истории и фантазии. Концерт за малки и пораснали деца, ценители на изкуството и лиричната музика.


Освен за Кармен – червената роза, музиката ще ви разкаже и за жълтата роза, оранжевата роза, бялата роза…, и въобще ще една цяла история с рози. Звънките инструменти на Quarto и техните приятели

 

 музиканти ще погалят ушите ви с нежни звуци, ще разтупкат сърцата ви в радостен ритъм, а може и пък да ви накарат да изтръпнете при появата на Ледената царица и нейните зли слуги. Вълшебството на цветната феерия ще допълнят атрактивните балерини от Vaya Dance Studio, а приказния сюжет е във формата на омайни стихове. Автор на текста е Савелина Савова, а хореографията е на Ваня Рошкова.

 „Кармен – история с рози” – история за благородната сила на приятелството, за красотата на чистата душа, за вярата и надеждата, които побеждават и най-големите ни страхове и изкушения, за вечната борба между доброто и злото.

На финала всички ще сме уверени, че няма нищо по-ценно от това да си подаваме ръка и в най-безнадеждните мигове защото любовта може всичко!

Quarto Quartet, балет Вая денс и Софийската филхармония Ви очакват на 1 юни 2018 в зала „България“ от 19.00 часа.