KAVARNA ROCK 2014  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

EUROPE И HELLOWEEN СА ХЕДЛАЙНЕРИТЕ НА KAVARNA ROCK 2014

Тази година единственият истински рок фестивал в България ще се състои на 28-и и 29-ти юни. За пореден път фестът ще се проведе на футболния стадион на красивото морско градче Каварна. Деветото издание на Kavarna Rock ще взриви феновете повече от всякога. В края на юни Каварна ще се превърне в едно от най-шумните и рокаджийски места на Балканите, посещавани всяка година  от хиляди фенове, не само от България, но и от целия свят. След грандиозния успех на миналото лято в присъствието на хедлайнери като Deep Purple и Accept, и препълнен стадион, изданието на 2014-та не само включва групи от световна величина, но и бонус за всеки, закупил по-рано своя билет.  
Kavarna Rock с гордост обявява името на култовата група Europe, която ще бъде хедлайнер в събота, 28-и юни. Europe взима челни позиции в списъците на повечето организатори на фестивали и остава любима банда на многобройните българските фенове. Шведските рокаджии познати не само с колосалните си хитове, но и с факта, че остават в крачка със съвременното звучене, участвайки като хедлайнер на някои от най-големите фестивали, ще посетят България след Великобританското си турне заедно с Foreigner през пролетта. Europe се задава и любителите на фестивалите могат да очакват една добре смазана рок машина, която ще взриви сцената.
По желание на феновете HELLOWEEN (които бяха част от първото издание на фестивала) ще се завърнат в Каварна, като хедлайнер в неделя, 29-ти юни. Участието във фестивали от ранга на Wacken, Bang your head, Masters of Rock, заедно с предварително изкупените билети за шоута по цял свят, гарантират почетно място на Helloween в историята на метъл музиката.        


Разбира се, Kavarna Rock няма да бъде един от големите фестивали без своята богата програма, която включва и други световноизвестни имена от рок и метъл сцената.
Sabaton, които безспорно стават все по-успешни и известни за европейската метъл сцена, са потвърдили своето участие, заедно с легендарната рок пауър банда Krokus. Двете групи, които ще се появят малко преди хедлайнерите, обещават да заредят хилядите почитатели до краен предел малко преди финала.
Мелодичните швейцарци Gotthard, класическата хеви рок банда Pretty Maids, легендарният бивш китарист на Scorpions – Jon Uli Roth и основателят на Masterplan – Jorn Lande с едноименната норвежка група Jorn, гарантират невероятна програма за тазгодишния фестивал.  
„Феновете на Каварна споделиха с нас любимите си изпълнители и ние се съобразихме с техните желания. Всички музиканти, потвърдили участие, са познати като невероятни лайв изпълнители, така че се подгответе за един незабравим Kavarna Rock 2014“, споделят от организаторите.
Искаме да напомним, че тези които закупят двудневен билет за фестивала предварително, ще получат ексклузивен билет за допълнителния 27-и юни, когато ще се проведе първият Черноморски рок конкурс Black Sea Battle Band.  

Цени на двойните билети за Kavarna Rock 2014:
28 февруари – 09 март - след обявяване на групите - 70лв
10 март – 22 юни -  регулярни билети - 80лв
23 юни – 29 юни -  в седмицата на фестивала - 90лв


Лица до 12 г. се допускат без билет.

Лица под 18 г. се допускат само с придружител и декларация от придружител. Декларация може да изтеглите от ТУК.