Къде са слоновете?  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

“Къде са слоновете?”


Танцов спектакъл за деца


Идея и хореография: Петър Илиев


Визуален дизайн и костюми: Ваня Вълкова


С участието на деца от 140 СУ “Иван Богоров”, 103 ОУ “Васил Левски”, 51 СУ “Елисавета Багряна”, Танцово училище “Илиев” и солисти от Националното училище за танцово изкуство.


 


Заповядайте всички, малки и големи, на танцово шоу, което ще ви пренесе във вълнуващия свят на ЦИРКА! Богатата фантазия на хореографа превръща сцената в арена, а децата - в акробати, жонгльори, дресирани животни, клоуни. С много талант, емоция и забавление те ни представят феерия от музика, танц, костюми и цветове: магически, причудлив свят, магнит за детското любопитство. Циркът е тук!


Но също: имат ли място животните в цирка? Страдат ли те там? Всеки малчуган таи в сърцето си това съмнение. А какъв ще бъде циркът без животни? Освен провокация към детското въображение, спектакълът поставя и актуални проблеми стоящи пред всички ни.


Проектът се осъществява с финансовата подкрепа на Посолство на САЩ и Столична община.


--------


 


„Танцуващи хлапета” е програма, която предоставя възможност на деца от начален и  основен курс на общообразователните училища в периферни райони да се докоснат до магията на танцовото изкуство чрез регулярни репетиции с утвърдения хореограф Петър Илиев и неговите асистенти. Чрез активно участие в създаването на заключителен танцов спектакъл и артистичното му представяне на голяма сцена, у децата се развиват способности за работа в екип, креативност, творчески усет и мотивация за успех.


Повече информация: http://ilievdance.org/