Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Описание

“Травиата“ до ден днешен е най- популярната и най- често изпълняваната в целия свят опера на великия италиански композитор Джузепе Верди .Нейната мелодична музика и дълбоко вълнуваща драма са превърнали “Травиата“ в любима опера за всички – млади, стари, за най-широка публика с най-различни интереси! В нашата нова постановка на “Травиата“ –  ролята на Виолета Валери е поверена на младата очарователна Дзениа Ардженти – една от последните възпитанички на великата Рената Ското в Италия и солистка на Националната Опера в Атина.

Силният солистичен певчески екип, хор и оркестър под вещото ръководство на нашия световно известен диригент Иван Ангелов, режисьора Георги Симеонов, хореографа Адриана Кацарова в чудесния автентичен декор на известния италиански сценограф Карло Трамонти са гаранция за вълнуващо изживяване на това велико произведение!

 

Гала Концерт „Пътуване из Европа“ - Вдъхновение за нови пътувания в чудесни градове и кътчета из Европа.

Мелодии и незабравими хитове – оперета, мюзикъл, песни от Виена, Будапеща, Севиля, Париж, Лондон, Неапол, Атина и Истанбул, със специалното участие на Дзеня Ардженти/Гърция/,  Илона Иванова, танцов състав „ Кралиците на Ориента“ със худ. ръководител Адриана Кацарова и  “Emotion dancing school“ .  В концерта участват именити оперни певци певци  в съпровод на Оркестрова Формация “Лабиринт, и ще завърши с Грандиозен Фойерверк - Заря за Финал

 

Детски куклен спектакъл „ Маша и Мечокът“

 Един от най- вълнуващите детски куклени спектакли, които приковават вниманието на малки  и големи с любимите герои в една блестяща продукция на „Театър Освобождение“. Актьорите Симона Димитрова и Коля Китанов майсторски ще вдъхновят и заинтригуват зрителите на спектакъла.

 

Детски куклен спектакъл „ Трите Прасенца“

 Един от най- вълнуващите детски куклени спектакли, които приковават вниманието на малки  и големи с любимите герои в една блестяща продукция на „Театър Освобождение“. Актьорите Мила и  Коля Китанови майсторски ще вдъхновят и заинтригуват зрителите на спектакъла.