Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Мери Бойс Бенд с концерт във Варна

В първия ден от лятото Мери Бойс Бенд представя хитовете и новия си албум „Щастливи дни“ на първия си концерт в Летен театър – Варна! 22 юни (петък), 20:00 ч., Варна!

Музикантите пуснаха едноименната песен и лирик-видеото към нея по повод своята годишнина през януари. Днес тя е на върха в националните музикални класации. За представянето ѝ на живо на концерта на 22 юни, Мери Бойс Бенд ще има специален гост. Ще прозвучат и още нови песни от албума „Щастливи дни“, както и добре познатите сингли от последните години: „Телефонът звъни“, „Излишни думи“, „Пак да срещна твоето лице“ и любими песни от албумите „Непознати улици“, „Само за теб“ и „Дългият път към дома“. Ще имате възможност да си вземете всички албуми с автограф.

Мери Бойс Бенд приема за година на създаването си далечната 1995-та, когато за първи път свири в такъв състав на единствената тогава музикална сцена в София – прочутия Кънтри клуб. Днес, след многобройни концерти, музикални изяви, срещи с почитатели, албуми, награди и песните „Непознати улици“, „Дългият път към дома“ и „Слънчогледите“ в учебниците по музика, Мери Бойс Бенд е една от най-успешните и обичани групи в България.

Билети можете да си вземете в мрежата на EVENTIM (билетните каси в: ДКС – Варна, Летен театър – Варна, Office 1 Superstore, OMV, Orange Center, Технополис, Български пощи…) и на място в деня на концерта, на цени от 15, 20, 25 и 30 лева. Деца до 7-годишна възраст влизат безплатно.