Korpiklaani, Arkona  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

KORPIKLAANI С КОНЦЕРТ НА 1 НОЕМВРИ


 


Предстои зимен празник за феновете на фолк метъла!


BGTSC представя: концерта на финландските фолк метъл веселяци KORPIKLAANI и специалните им гости - езичниците от Arkona. Събитието ще се състои на 1 Ноември тази година в столичния клуб Mixtape5 от 19:00 часа, част е от източно-европейското турне на двете банди. Освен песни от последните творби на двете групи, концертът ще е своеобразен Best Off, на който ще чуем хитове като „Vodka”, “Wooden Pints”, “Beer Beer”, “Keep On Gallopig” и “Tequila” на KORPIKLAANI,  “Liki Bessmertnykh Bogov”, “Goi Rode, Goi!”, “Yarilo”, “Slava, Rus” и “Stenka na Stenku” на ARKONA.


А ето какво споделиха от лагера на KORPIKLAANI: „Много сме развълнувани да обявим това източноевропейско турне заедно с добрите ни стари приятели ARKONA. Нямаме търпение да свирим за първи път в някои страни, например Гърция и Албания. Нека балканското парти започне!”


Не пропускайте най-веселото метъл шоу за тази година!   


Билети се продават от днес тук,  в мрежата на EVENTIM в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени са магазините на Orange, Пикадили, Germanos, Technopoilis, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven,Фотосинтезис,касите на Изи Пей,  билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината. Денонощно на бензиностанции OMV.


В момента и до 12:00 часа на 15 юли цената на билетите ще е 35 лева. След това, до деня на концерта те ще се продават по 40, а при налични в деня на събитието и на място в клуба цената им ще е 50 лева.


*Клубът не работи с резервации
**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe
***Гардероб - упътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv

Предстои оповестяването на още подробности.


Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба!


Официално видео на Korpiklaani:


https://www.youtube.com/watch?v=lCGlO2Ssqwk&spfreload=10


Официално видео на Arkona:
https://www.youtube.com/watch?v=Tt6_65LDZ60