KRAFTWERK  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

ПИОНЕРИТЕ НА ЕЛЕКТРОННИЯ САУНД KRAFTWERK С УНИКАЛЕН КОНЦЕРТ В СОФИЯ


 


Легендите на електронната музика KRAFTWERK идват у нас за един уникален мултимедиен 3-D концерт. Датата на вълнуващото събитие е 28 февруари, а мястото – зала Универсиада. Феновете на суперизвестната немската банда ще станат свидетели да неподражаемия им стил, а билетите за страхотното шоу са вече в продажба в мрежата на Eventim на цени от 69 лв.


 


Известна като една от най-влиятелните електронни групи в света, KRAFTWERK е създадена през 1970 г. в Дюселдорф от Флориан Шнайдер и Ралф Хютер. До средата на 70-те немската банда превзема класациите в Германия, а по-късно и в целия свят, печелейки си славата на една от най-добрите в жанра. С революционния си звук и самоделните си синтезатори, те буквално поставят началото на музикалните тенденции в електронната музика.


 


Близо 50 години по-късно, името KRAFTWERK  продължава да бъде синоним за иновация в музиката, a модернистичната им визия буквално създава саундтрака за дигиталната епоха на 21-ви век. В композициите им умело са вплетени новаторски техники, синтетични гласове и ритми, а огромното им влияние може да бъде забелязано в цяла гама музикални жанрове: от Електро до Хип-хоп, от Техно до Поп.


 


Повелителите на електронния саунд пристигат у нас с най-новото им и супер успешно 3-D шоу в състав: Ралф Хютер, Флориан Шнайдер, Фриц Хилперт и Фалк Грифенхаген. Видео трйлър на вепчатляващия спектакъл можете да намерите в линка по-долу:


 


http://www.kraftwerk.com/VIDEO/KRAFTWERK%20%E2%80%93%203-D%20THE%20CATALOGUE(3).mp4


 


Концертът на KRAFTWERK е на 28 февруари от 20:00 часа в зала Универсиада. Билетите за шоуто са на цени: 69 лв. - правостоящи, 79 лв. – седящи,  99 лв. – VIP. Пасовете могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна и online. Организатор е NuCoast Concerts.