Kruder & Dorfmeister  - Билети

Kruder & Dorfmeister - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Kruder & Dorfmeister включват България в турнето си 30 Years Anniversary Tour, с което празнуват своята 30-та годишнина. Легендарното дуо за продукция на електронна музика гостува за първи път в България. Срещата им с феновете ще е на 10 юни, в клуб „Пиротска 5” в София.

30 Years Anniversary Tour е световно турне, което ще демонстрира уникалната комбинация от музика и визуалност на австрийското дуо.

Музикалното пътуване на Петер Крудер и Рихард Дорфмайстер започва в началото на 1990 г.с „G-Stoned” Е.Р., повлиян от елегичните аранжименти от 60-те и 70-те години на афро-джаза и Pink Floyd, следват безброй ремикси на изпълнители като Depeche Mode, Madonna, Bomb the Bass и много други. Издават двойния албум "The K&D Sessions", който продава милиони копия по целия свят и затвърждава статута им на пионери в downtempo жанра и в страхотната музика като цяло.

Наскоро критиката аплодира техния последен албум „1995” и това е поредно доказателство за непреходните им качества и за класата им

Турнето по случай 30-годишнината им ще бъде празнуване на бляскавата кариера на Kruder & Dorfmeister, включващо класически песни от тяхната обширна дискография, както и нови парчета. Публиката ще бъде потопена в динамично и замайващо LED изживяване.

Kruder & Dorfmeister идват за първи път в България и тяхното шоу не е за пропускане от феновете на електронната музика. Независимо дали сте дългогодишен поклонник или новодошъл в техния саунд, турнето им предлага шанс да станете свидетели на едно от най-влиятелните и новаторски изпълнения от последните три десетилетия.

Kruder & Dorfmeister излизат на 10 юни на сцената на „Пиротка 5”.