BG LA MARI de CHAMBAO300 - Билети

LA MARI de CHAMBAO

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Гласът на лятото пристига в България за поредица от 3 концерта през август

La Mari от Chambao - eдин от най-обичаните гласове на Испания включи Пловдив, София и Варна в голямо световно турне. Концертите започват това лято от Малага и ще обхванат както много градове в Испания, така и Европа и Латинска Америка като идеята е да продължат и през 2023-та година.

La Mari печели безрезервната обич на българската публика през последните 10 години. Усещането е взаимно, а България се превръща в една от териториите, на които стъпва успешната й кариера извън Испания. Самата La Mari споделя, че е била много учудена, когато през 2005-та година получава покана за концерт в София. От тогава започва и връзката й с България, изразена през годините в серия от отделни концерти, турнета, издадени компакт дискове, гостувания в медии и все по-голяма обич и привързаност между нея и публиката. С това своеобразно турне от три концерта, La Mari ще стъпи за първи път на сцената на Античен театър Пловдив, както и за първи път ще направи концерт на открито в София, благодарение на екипа на стадион „Юнак“.

Програмата за концертите й е обещаваща и ще бъде над 2 часа музикална разходка както в репертоара на Chambao, класически фламенко парчета, така и с нейни авторски композиции.

Билетите за концертите са на цени от 30 до 50 лв и са в продажба в мрежата на eventim.