Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Камелия Тодорова, Милица Гладнишка и Рут Колева  с общ концерт в Зала България 

Камелия Тодорова, Милица Гладнишка и Рут Колева ще излязат на една сцена за второто издание на музикалния формат "Ladies of Jazz" в София. Концертът ще се проведе в Зала България в София на 20ти декември със стилна коледна атмосфера.

Трите изпълнителки ще представят специална селекция, открояваща най-красивите нюанси от световната дамска джаз сцена през последните десетилетия. Освен авторска музика и емблематични песни като „Прошепнати мечти“ и „Да е влюбен този свят“, в програмата са включени адаптации на песни от Ella Fitzgerald, Jill Scott, Erykah Badu и други. 

След огромния успех на формата на сцената на Античен Театър в Пловдив през август, трите изпълнителки обещават още по-голяма емоция и вдъхновяваща програма за феновете на красивата музика.

Началото на концерта е в 20:00ч., а билети вече се продават в мрежата на Eventim.
В концерта ще се включват и страхотните музиканти от The Fingertones – Филип Александров, Деян Илиев, Светослав Неделчев – Козмо, Петко Дреников, Арнау Гарофе и Героги Стойков, които ще допринесат за красотата на музиката в този приказен концерт пред светлите коледни празници.

Концертът се осъществява с любезната подкрепа на Столична Община.