ladies200jazz - Билети ©

LADIES OF JAZZ

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

"Два билета от 20лв. на цената на един" - промоция за меломаните, пожелали да чуят и преживеят на живо прошепнатите мечти на онова време и хитовите мелодии на трите дами на джаза в съпровод на Варненски камерен оркестър и музикантите от The Fingertones.


Следващите сто билета на касите на "Летен театър" и Фестивален и конгресен център-Варна са за тези, които не искат да пропуснат един от най-атрактивните джаз формати на ММФ"Варненско лято".


 


Имената Камелия Тодорова, Милица Гладнишка и Рут Колева нямат нужда от презентация. Авторска музика и тотални хитове като „Прошепнати мечти“ и „Да е влюбен този свят“ ще звучат на сцената на "Летния театър" във Варна - място, което предполага емоционална и незабравима среща. Ще чуем велики песни на Ella Fitzgerald, Jill Scott, Erykah Badu и други.


Ladies of jazz на 24 август, събота от 20:00ч.


Сто билета от 20лв."два на цената на един".


 


 


Камелия Тодорова, Милица Гладнишка и Рут Колева ще представят своя селекция на най-ярките пиеси от световната дамска джаз сцена през последните десетилетия. Авторска музика и тотални хитове като „Прошепнати мечти“ и „Да е влюбен този свят“ ще звучат в програмата. Ще чуем и техния прочит на велики песни на Ella Fitzgerald, Jill Scott, Erykah Badu и други.

Соул, фънк и джаз ще е стилистичната рамка на концерта, който събира три поколения български изпълнителки на една сцена. В концерта ще се включват и музикантите от The Fingertones – Филип Александров, Деян Илиев, Светослав Неделчев – Козмо, Петко Дреников, Арнау Гарофе и Георги Стойков.

Те ще бъдат на сцената заедно с Варненския камерен оркестър с диригент Ганчо Ганчев, който е и автор на оркестрациите на всички пиеси.

Пълната програма на ММФ „Варненско лято“ 2019 можете да откриете в сайта на фестивала:
http://www.varnasummerfest.org

Цените на билетите за концертите са от 5 и от 20 лв


ММФ „Варненско лято“ 2019 се организира от Община Варна в партньорство с Министерството на културата и НУИ „Добри Христов“ и със съдействието на Градска художествена галерия Варна и ФКЦ. Фестивалът се реализира с подкрепата на Италианския културен институт и Посолството на Италия, Посолството на Испания и Институт Сервантес, Полския културен институт, Посолството на Австрия, Посолството на САЩ, Посолството на Холандия. Фестивала подкрепят „Солвей Соди“, „Кока-Кола България“, „А1“, „Фрапорт“, „Пежо“, KLM, AGBU, Grand Mall, клуб „Ментол“, пиво „Гларус“, хотелите „Капитол“, „Черно море“, „Модус“ и “Плаза”, Делта Планет мол. Медийни партньори на фестивала са БНТ, РТВЦ Варна, БНР, Радио Варна, ТВ1, Площад Славейков, БГ радио, Moreto.net и NovaVarna.net.