LaLiga Football Seminar - Билети

LaLiga Football Seminar

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Представители на LaLiga, Атлетико (Мадрид), Реал Бетис и Алавес пристигат в България, за да вземат участие в първото издание на LaLiga Football Seminar. Събитието ще се състои на 22 март, сряда, в София, а негов домакин ще бъде Гранд хотел „Милениум“. Това е поредната инициатива у нас на организацията, менажираща испанския клубен футбол, след подписването ѝ на партньорски договор с Palms Bet през август миналата година.

Лекторите на семинара са с богат практически опит във футбола и ще могат да споделят ценни знания и информация. Диего Санчес е дългогодишен кадър на LaLiga, а понастоящем директор „Бизнес развитие“ в Атлетико (Мадрид). Подобна функция, но на международната сцена, извършва и Пабло Аркуеро от Реал Бетис.

Компания на два от водещите испански клубове ще прави финалистът от турнира за Купата на УЕФА през 2001 г. – Алавес, който ще бъде представен от отговорника си за стратегическо развитие и иновации Айтор Хименес. Заедно с делегата на LaLiga, отговарящ за Унгария и Балканите – Хесус Писаро, в качеството си на координатор на международното дигитално присъствие на LaLiga в България ще пристигне и Сяоуей Гао.

В програмата на събитието акцентът ще падне върху начина на работа и развитие както в испанските клубове, така и в самата футболна организация. Ще се наблегне на темата за мениджмънта и маркетинга в отборите; ще се разгледат възможностите за намиране на нови спонсори; ще се обсъди как точно да бъдат изграждани устойчиви и дългосрочни партньорства, както и какви са потенциалните начини да се генерира печалба.

В края на деня, след приключването на индивидуалните сесии, ще има общ панел под формата на отворена дискусия. Участие в нея ще вземат всички лектори, както и представители от българска страна.

Официалният език на еднодневния семинар ще бъде английският, а цената за участие – 350 лева. До 10 март обаче всеки желаещ ще може да се възползва от промоционалните билети на стойност 235 лева. Предвидени са и групови пакети за трима или петима участници. В цената за присъствие на семинара са включени обяд, две кафе паузи, рекламни и помощни материали, както и коктейл след края, в който гостите ще могат лично да се запознаят с лекторите и да обсъдят важни за тях въпроси.

LaLiga Football Seminar е подходящ за футболни треньори, мениджъри, ръководители и специалисти, както и за всички, които са в сферата на футбола или спортната индустрия. Професионалисти от различни сфери или студенти, които имат желание да се развиват, също ще могат да научат ценна информация от специалистите в ЛаЛига.

Пълна информация за семинара може да откриете на www.footballseminar.bg