lambnew200 - Билети ©

LAMB

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

 


Английското дуо LAMB пристига в Music Jam през ноември!


 


 


LAMB се сформират през средата на 90-те години. Стилът им включва изключително добре съчетани различни музикални жанрове. Дуото от Манчестър е съставено от Lou Rhodes и Andy Barlow. За няколко години те се разделят – Lou прави няколко солови проекта, а Barlow продуцира други артисти. След завръщането им заедно на музикалната сцена, LAMB продължават работата по съвместни проекти, сред които албумите  5 (2011)  и Backspace Unwind (2014)


 


Най-новият седми студиен албум на дуета The Secret of Letting Go излезе на пазара през април тази година. Впечатляващия глас на Lou Rhodes и невероятното съчетаване на стилове и ритъм превръща албума в истински шедьовър.


 


Дуото споделя, че работата по албума е била наистина интересна: „The Secret of Letting Go не е най-лесният албум за създаване, но със сигуност е един от най-силните до момента. Вече знаем, че въпреки трудностите, с които се сблъскваме постоянно, винаги ги превъзмогваме и научаваме по нещо от всяка ситуация. Музиката е нашият език.“


 


Българската публика ще има възможността да се наслади на невероятните изпълнения на LAMB на 27 ноември 2019 в клуб Music Jam!


 


 


 


 


БИЛЕТИ


 


Билетите за LAMB в MUSIC JAM са в продажба от 4 юли (четвъртък)


и могат да бъдат закупени от:


 


-        мрежата на Ивентим, както и онлайн на www.eventim.bg.


 


-        офиса на Sofia Music Enterprises


 


                                               и касата на клуба.


 


За резервации:


тел: +359  899 333 344