LEE SCRATCH PERRY & MAD PROFESSOR  - Билети

LeePerry-200x200pxl - Билети ©

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието
Концертът на дъб величията LeeScratchPerry и Mad Professor ще е в Sofia Live Club


 


 Първото съвместно шоу на двама от най-иновативните и влиятелни артисти в света на дъб музиката ще се състои в Sofia Live Club на 2 юни. Промяната на мястото е продиктувана от неблагоприятни метеорологични прогнози, които биха възпрепятствали безпроблемното протичане на събитието. За да избегнат възможни технически проблеми и да осигурят оптималното прекарване на всички фенове, организаторите от Reel Feel и мениджмънтът на артистите се обединиха около избора легендарните Lee “Scratch” Perry и Mad Professor да разтърсят меломаните с мощната си саунд система на закрито.


 LeeScratchPerry е основна движеща сила в регето и дъба вече почти пет десетилетия, като е доказвал уникалните си умения зад пулта и неповторимия си почерк в записи с Bob Marley & The Wailers, Junior Marvin, The Longos, Max Romeo, Beastie Boys, Ari Up, The Clash и много други, както и в собствената си продукция. Mad Professor от своя страна е ключова фигура за второто поколение артисти и развитието на дъба в дигиталната ера, а експериментаторският му дух не отстъпва на този на Perry и го среща с имена като Jamiroquai, Sade, Massive Attack и The Orb. Сред най-запомнящата се продукция на Mad Professor остава ремиксираната версия на втория албум на Massive Attack, която излиза под името No Protection и бетонира името му в историята на музиката.


 На 2 юни мощната саунд система на Lee “Scratch” Perry и Mad Professor ще разтърси София за първи път в Sofia Live Club. Наложилата се промяна в локацията води до намален капацитет на събитието. Ограничено количество билети все още се намират онлайн, в мрежата на Eventim и OMV, като цената от 35 лв. остава непроменена.


Желаещите да върнат билетите си могат да го направят чрез партньорската мрежа на „Ивентим“. Сумата ще може да бъде възстановена в конкретния обект, от който е взет билетът, до 30.06.2019.


Билетите, закупени онлайн и платени с карта, могат да бъдат изпратени или занесени лично в централния офис, намиращ се на ул. 6-и септември 58 в София, като в рамките на 7 работни дни всеки клиент ще получи обратно пълната сума. В случай на плащане чрез наложен платеж или по банков път, билетите се изпращат по пощата с номер на банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр и телефонен номер за връзка. Цялата сума за закупени билети се изплаща веднага при връщане на билетите в централния офис на „Ивентим“ на посочения по-горе адрес.