BG Left - Билети

LEFT TO DIE  - Билети

Детайли за събитието

LEFT TO DIE С КОНЦЕРТ НА 30 МАРТ В СОФИЯ

Култовият албум на DEATH „LEPROSY“ на живо и у нас!

BGTSC представя: концерта на LEFT TO DIE, който ще се състои на 30 март 2023 година от 20:00 часа в столичния клуб Mixtape5. Събитието е част от първото им европейско турне, озаглавено „Reborn Dead“. И при нас ще бъде изпълнен легендарния албум на DEATHLEPROSY“ и някои песни от „Scream Bloody Gore“.

Групата се състои от бивши и настоящи членове на легендарните DEATH, OBITUARY, EXUMED, GRUESOME, MASSACRE и MALEVOLENT CREATION. По-долу прочетете какво казаха някои от тях.

LEFT TO DIE са Death Metal група от Флорида, включваща бившите членове на DEATH Тери Бътлър (Terry Butler), също от Obituary (бас) и Рик Роз (Rick Rozz - китара. Бътлър и Роз се събират с членове на групата Gruesome Мат Харви (Matt Harvey - китара, вокалист на Exhumed) и Гъс Риос (Gus Rios - ударни, ex-Malevolent Creation), за да изпълнят целия класическия албум „Leprosy“ заедно с песни от дебютния албум на DeathScream Bloody Gore“.

Във връзка с предстоящото турне Тери Бътлър казва – „ След толкова време за нас е огромна чест отново да изсвирим Leprosy. Изминаха над 30 години откакто аз и Рик свирехме тези песни. Ще го направим заедно с Мат и Гъс които се присъединиха към нас и са перфектните съмишленици за това приключение. Освен, че са огромни фенове на Death те са и убийствени музиканти.“

Рик Роз също каза “Фенове на Death – подгответе са за тотална „бруталност“! Благодаря на Teри, Maт и Гъс за това, че го правим възможно.”

Maт Харви добавя - "Изминалото лято имахме щастието да представим много успешно старите DEATH на американската публика, така че идването ни в Европа е неизбежно. Много съм доволен и извънредно развълнуван, че мога да помогна на Тери и Рик да запазят наследството на „Leprosy“ и „Scream Bloody Gore“ немъртви и бясни, и нямам търпение да ги отприщим в Европа! "

През 2023 година се навършват 35 годишни от издаването на класическия албум на DEATHLeprosy“. На 30 март ще го отпразнуваме. Не го пропускайте, бъдете с нас!

Билетите са вече в продажба онлайн и в мрежите на Eventim.bg и Bilet.bg в цялата страна. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а могат да бъдат сканирани директно от телефон.

Цените на пропуските до 15 декември, включително, ще са 30 лева! След това и до деня на концерта ще са по 35 лева. В деня на събитието 45 лева.

Деца до 7 годишна възраст влизат без билет.

Изисквания за допуск на малолетни и непълнолетни на страницата на клуба.

ВАЖНО:

При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период! BGTSC са член на сдружението „Сцена музика“и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България! Предстои обявяването на допълнителна информация!