LEFTFIELD

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Leftfield - eдно по-специално хаус/техно шоу в клуб Music Jam!

 

 

На 12 октомври, събота, британската техно легенда Нийл Барнс ще предложи на многобройните си фенове един много специален, клубен диджей сет, съчетал разнообразните му любими жанрове и парчета, плюс... някои изненади. 

Leftfield е дуо, оригинално създадено от Нийл Барнс и Пол Дейли, които се прочуват като изключително креативни артисти в модерната денс музика от 90-те години насам. Албумите им са сред най- влиятелните заглавия в електронния жанр за всички времена, а дебютът им, Leftism, е считан за една от силно отличаващите се творби в този стил. 

През 2010 г. Нийл Барнс възобнови името Leftfield и пусна нов албум (Alternative Light Source), обикаляйки света с пълна група на живо. В същото време Нийл утвърждава репутацията си на топ диджей и колекционер на албуми, който разгръща модерни звукови оръжия за дансинга, разпродава всяка зала, в която свири, излиза като хедлайнер на фестивали и и създава невероятни изживявания със своите сетове.

За диджей сета, с който идва и в София, Нийл казва:

"Ще пускам еклектична гама от house/techno парчета в моите сетове. Постоянно откривам толкова много страхотни нови записи. Моите сетове търсят градиране на настроението и нагнетяване на енергията на дансинга - така че да се получи едно истинско пътешествие. И, от време на време, разбира се, хвърлям по някой супер хит!”

Не е трудно да се предскаже, че съботната нощ на 12 октомври ще бъде... едно от онези незабравими музикални изживявания, които за клуб Music Jam вече се превръщат в стандарт.

 

 

Билети за шоуто на Leftfield в клуб Music Jam

 са вече в продажба и могат да бъдат закупени в:

- eventim.bg

- в офиса на Sofia Music Enterprises

- на място от касата на клуба (вкл. в деня на концерта)

За резервации: тел: +359 899 333 344