leftfield200 - Билети ©

LEFTFIELD

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Leftfield - eдно по-специално хаус/техно шоу в клуб Music Jam!


 


 


На 12 октомври, събота, британската техно легенда Нийл Барнс ще предложи на многобройните си фенове един много специален, клубен диджей сет, съчетал разнообразните му любими жанрове и парчета, плюс... някои изненади. 


Leftfield е дуо, оригинално създадено от Нийл Барнс и Пол Дейли, които се прочуват като изключително креативни артисти в модерната денс музика от 90-те години насам. Албумите им са сред най- влиятелните заглавия в електронния жанр за всички времена, а дебютът им, Leftism, е считан за една от силно отличаващите се творби в този стил. 


През 2010 г. Нийл Барнс възобнови името Leftfield и пусна нов албум (Alternative Light Source), обикаляйки света с пълна група на живо. В същото време Нийл утвърждава репутацията си на топ диджей и колекционер на албуми, който разгръща модерни звукови оръжия за дансинга, разпродава всяка зала, в която свири, излиза като хедлайнер на фестивали и и създава невероятни изживявания със своите сетове.


За диджей сета, с който идва и в София, Нийл казва:


"Ще пускам еклектична гама от house/techno парчета в моите сетове. Постоянно откривам толкова много страхотни нови записи. Моите сетове търсят градиране на настроението и нагнетяване на енергията на дансинга - така че да се получи едно истинско пътешествие. И, от време на време, разбира се, хвърлям по някой супер хит!”


Не е трудно да се предскаже, че съботната нощ на 12 октомври ще бъде... едно от онези незабравими музикални изживявания, които за клуб Music Jam вече се превръщат в стандарт.


 


 


Билети за шоуто на Leftfield в клуб Music Jam


 са вече в продажба и могат да бъдат закупени в:


- eventim.bg


- в офиса на Sofia Music Enterprises


- на място от касата на клуба (вкл. в деня на концерта)


За резервации: тел: +359 899 333 344