Лесли Хауард свири Лист: Концертът - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Отменя се Лесли Хауард свири Лист: Концертът

Виртуозният пианист – с рязко влошено здраве

 

Концертът на световноизвестния пианист Лесли Хауард в България - Лесли Хауард свири Лист: Концертът, планиран за 30 октомври в зала България, се отменя заради внезапно влошаване на здравословното състояние на маестрото.

Организаторите от Germi Art & Entertainment уведомяват всички, закупили билети, че могат да ги върнат между 30. 10. 2017г. и 29. 12. 2017 г.

За билети от мрежата на Eventim.bg

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени. В случай, че са закупени от сайта на Ивентим БГ:

- С кредитна карта - трябва да се изпратят до централния офис на Ивентим или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са ги закупени.

- С наложен платеж или по банков път – зрителите трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката  и телефон за връзка. Или пък – да се върнат в централния офис на Ивентим БГ, намиращ се на ул. "6-ти септември" 58, където ще бъде възстановена сумата в брой.