BG Levskiberoe300 - Билети

ЛЕВСКИ - БЕРОЕ - Колекционерски билет

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Левскари,

Любимият отбор излиза в 1/8-финален сблъсък за Купата на България срещу „Берое“.

Срещата ще се проведе в сряда, 03.03.2021 г., от 18:00 часа на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“. Поради ограниченията за посещение на публика на мачовете от Първа лига и турнира за Купата на България, „сините“ привърженици няма да имат възможност да подкрепят любимия отбор. За пореден път обаче публиката на „Левски“ ще има възможността да демонстрира, че за нея няма граници и ще покаже как се обича един отбор винаги и навсякъде!

От днес всеки привърженик ще има възможност да подкрепи клуба, закупувайки си виртуален билет.

Цената на талона за всички сектори е 10 лв., а „ПФК Левски“ пуска в свободна продажба целия капацитет на стадион „Виваком Арена - Георги Аспарухов“ за мача с „Берое“. Срещата ще се играе на закрити врата, като нито един привърженик няма да бъде допуснат на трибуните във връзка с мерките против разпространението на COVID-19. Закупуването на билет за събитието обаче гарантира както морална, така и финансова подкрепа към любимия отбор.

Талоните могат да бъдат закупени в официалния магазин на „ПФК Левски“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“, в мрежата на „Евентим“ както и онлайн ТУК!

Вземи своя билет! Нека отново постигнем „пълен стадион в сърцата“...

Един за всички, всички за „Левски“!