BG Levski300212 - Билети

ЛЕВСКИ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Левскари,

след близо месец, в който отборът на „Левски“ не игра официални мачове заради карантината, под която бяха поставени по-голяма част от „сините“ футболисти, в сряда тимът ще изиграе своя домакински мач срещу „Локомотив“ (Пд).

Срещата от XII кръг на Първа лига ще се проведе в сряда, 02.12.2020 г., от 17.30 ч. на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“. Поради ограниченията за посещение на публика на колективните и индивидуални спортни мероприятия с тренировъчен и състезателен характер на закрито и открито, „сините“ привърженици няма да имат възможност да подкрепят любимия отбор. За пореден път обаче публиката на „Левски“ ще има възможността да демонстрира, че за нея няма граници и ще покаже как се обича един отбор винаги и навсякъде!

От днес всеки привърженик ще има възможност да подкрепи клуба, закупувайки си виртуален билет.

Цената на талона за всички сектори е 10 лв., а „ПФК Левски“ пуска в свободна продажба целия капацитет на стадион „Виваком Арена - Георги Аспарухов“ за мача с „Локо“ (Пд). Срещата ще се играе на закрити врата, като нито един привърженик няма да бъде допуснат на трибуните във връзка с мерките против разпространението на COVID-19. Закупуването на билет за събитието обаче гарантира както морална, така и финансова подкрепа към любимия отбор.

Вземи своя билет! Нека отново постигнем „пълен стадион в сърцата“...

Един за всички, всички за „Левски“!