BG LevskiPirin300 - Билети

ЛЕВСКИ - ПИРИН - Колекционерски билет

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Всички за „Левски“

Левскари, преди година по случай 106-я рожден ден на клуба, Вие за пореден път записахте имената си със златни букви в летоброенето на любимия клуб.

Тогава „ПФК Левски“ официално стана първият български футболен клуб, напълнил стадион в условията на епидемиологична обстановка и събитие, което не предполага присъствие на фенове на съоръжението.

Капацитетът на стадион „Виваком Арена - Георги Аспарухов“ от над 17 000 места бе разпродаден за броени дни, а поради огромния интерес към виртуалното събитие клубът пусна втора партида билети за трибуните на „Герена“.

Сега, след наложено наказание от Дисциплинарната комисия към БФС, клубът ще е лишен не само от безценната подкрепа на своите привърженици за домакинския мач от 12-я кръг срещу „Пирин“, а ще претърпи и големи финансови загуби, поради пропуснати ползи.

В тежката ситуация, през която преминава клубът, това ще е нов тежък удар за финансовото му стабилизиране. Ето защо, ние вярваме, че хилядите „сини“ сърца за пореден път ще докажат, че пред тях не стоят прегради.

В тази връзка, от днес се пускат виртуални билети за домакинския мач с „Пирин“ под надслов „Всички за „Левски“. В продажба е пълният капацитет на стадиона, а цената на билетите е 10 лв.

Те ще се продават в мрежата на Eventim и в официалния магазин на „ПФК Левски“.

Благодарим Ви за подкрепата, тя е всичко за нас!