Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Уникален концерт на Лили Иванова за пръв път на сцената на Националната опера!
Изключителното музикално събитие е в нощта срещу Св.Валентин!


Лили Иванова ще пее за пръв път на сцената на Националната опера и балет в София. Уникалният концерт „Любов в операта” ще се състои на 13 февруари 2014 г. от 20.00 ч. – в нощта срещу празника на влюбените Св. Валентин и ще се превърне в подаръка на Лили за верните й фенове.
Някои от своите вечни хитове най-голямата звезда на българската поп музика ще изпълни за първи път в нов аранжимент, направен специално за концерта в Операта и под акомпанимента на 15 музиканти, сред които и струнен състав. Уникалната акустика и изисканата атмосфера на Националната опрера, гарантират бляскаво и неповторимо преживяване.
От сцената на Операта най-ярката звезда на българската поп музика ще раздава любов с вечните си песни, а за уникалното представление ще допринесат невиждани досега в България светлинни и видео ефекти с извити LED екрани, ползвани от най-големите световни звезди като Мадона например.
Първият по рода си концерт се организира от „Ендевър ентъртеймънт”, с  подкрепата на Булгартабак. В организацията на уникалното събитие работят известните български художници Кольо Карамфилов и Стефан Божков. Идеята на организаторите е концертът да бъде фондонабиращ за осъществяването на проект с работно заглавие „Музиката е Море“ – изграждане в района на плаж „Хасиенда бийч“ в Лозенец на огромен роял (с размери 6 х 6 х 8 м), който да се превърне в своеобразен паметник на музиката, изкуството и човешката потребност от допир с духовния свят.
За да поднесат най-подходящия подарък за Деня на влюбените на своя скъп партньор, ценителите на високото изкуство и вълнуващите преживявания могат да закупят билети за събитието, които вече са в продажба в мрежата на Eventim.bg.
Концертът е в навечерието на откриването на нов клуб управляван от Димитър Тодоранов, в който ще се изявяват множество български музикални творци  - Champagne room.
Бъдете част от едно изключително музикално събитие.
В навечерието на Св. Валентин подарете любов с Лили Иванова!