Зареждане...

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Поради големия интерес, организаторите на шоуто от „Symohonics Concerts”, са в процес да осигурят допълнителни пропуски на цени от 50 и 80 лева. Желаещите да купят билети, трябва редовно да проверяват мрежата на www.eventim.bg, за да успеят да направят резервации.“Symphonics Concerts” представят “LORD OF THE DANCE”

                                     15.04.2014

 

 

"Lord of the Dance" се завръщат в България с последния си спектакъл, включващ невиждана до този момент сценография, декори, костюми, визуални ефекти и спиращи дъха магически танци.

 

Шоуто, което взривява сърцата и умовете на милионите фенове на таланта на Майкъл Флетли и неговите танцьори, може да бъде видяно за последен път в зала "Арена Армеец" в София на 15 март 2014 година от 20:00 часа, съобщиха организаторите от "Symphonics Concerts".

 

Създателят и режисьорът на многократно награждавания световен феномен – Повелителят на танца Майкъл Флетли, за пореден път ще докаже на българската публика, че "сърцата и умовете на хората, обединени от музиката и танца, могат да преодолеят всички граници". Потвърждение на това е фактът, че фантастичното му шоу продължава да разбива бокс-офисите и оставя публиката без дъх.

 

"Lord of the Dance" е вълшебно приключение от звук и картина, което пренася публиката в митични времена и места, повдига духа и пленява сърцата на всички. От мига, в който изгаснат светлините до последния бис, феновете притихват в магията на майсторски оркестрираните видения от прецизни до съвършенство танци, провокативни костюми, светлинни и пиротехнически ефекти.

 

Създадена на базата на ирландския фолклор, тази класическа приказка за борбата между Доброто и Злото, представена чрез универсалния език на танца, вълнува зрителите по целия свят и напълно заслужено носи на "Lord of the Dance" безпрецедентно признание.

 

Историята разказва как Little Spirit (Малкият дух) пътува през времето, за да помогне на Lord of the Dance (Повелителя на танца) да защити своя народ от Dark Lord (Господаря на мрака). Тъмната сила предизвиква героя и неговото приключение продължава, въвличайки публиката в един митичен свят на любов, опасности и страст. Но дори и магията има своя край...

 

Организаторите на спектакъла в България от "Симфоникс Консъртс", споделят, че възможността да представят за последен път магическото шоу на Майкъл Флетли и неговите танцьори, е шанс, който не трябва да се пропусне. Фактът, че екипът на "Lord of the Dance" e избрал София за своя финален спектакъл ще сбъдне мечтата на хиляди фенове да видят на живо това грандиозно шоу преди свалянето му от афиша и да запазят неповторимия спомен завинаги.