LORD OF THE DANCE  - Билети

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

ГОСТУВАНЕТО НА СПЕКТАКЪЛА Е НА 21 ЮНИ 2019 ГОДИНА


В ЗАЛА 1 НА НДК


 


Незабравимият спектакъл на Майкъл Флетли Lord of the Dance: Dangerous Games отново ще омагьоса българската публика на 21 юни 2019 година. Спектакълът ще се състои в зала 1 на НДК и е с начало 20 часа.


 


Билетите за Lord of the Dance: Dangerous Games влизат в продажба от днес  в системата на Ивентим. Ценовите категории са от 35 лв.до 90 лв., в зависимост от местоположението в зала 1 на НДК.


 


Премиерата на Lord of the Dance в Лондон е преди повече от две десетилетия, а през 2014 г. гениалният танцьор и режисьор на спектакъла Майкъл Флетли преработи шоуто, за да го превърне в още по-атрактивно от оригиналното представление.


Музиката на Lord of the Dance: Dangerous Games е композирана от Gerard Fahy и премиерата през 2014 година ознаменува 20 години от превръщането на Флетли в световна сензация.


Оттогава спектакълът триумфира по сцените из целия свят – Уест Енд, Бродуей, САЩ, Канада, Ирландия, Германия, Южна Африка, Австралия, Нова Зеландия и Мексико.


Lord of the Dance: Dangerous Games в момента е на турне в щатите, следват дати в Канада, а догодина ще се завърне отново в Европа.


Спектакълът продължава да вдъхновява публиката с невероятното съчетание на танци с музика, като преплита традициите и съвремието в една класическа приказка, пресъздадена на сцената от изключително талантлив екип от танцьори.


 Шоуто не изостава и в техническо отношение – на сцената присъства огромен плосък екран, специални ефекти при осветлението, танцуващи роботи и акробати от световна величина. 


 


Не пропускайте зрелищното шоу на Lord of the Dance: Dangerous Games на 21 юни 2019 година в зала 1 на НДК!!!