BG LOUIS  - Билети ©

Louis C.K. Live in Sofia

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

Комеди Клуб София представя Луи Си Кей за първи път на живо в София. 


Шест-кратният носител на наградата Еми има над осем stand-up comedy specials, между които „Shameless”, „Chewed Up”, Hilarious, Word – Live at Carnegie Hall, Live at the Beacon Theater, Oh My God, Live at The Comedy Store и последния, Louis C.K. 2017. Луи е създател, сценарист и режисьор на печелилите многобройни награди шоута Louie и Horace and Pete. През януари 2015, C.K. стана първият комедиант, разпродал Madison Square Garden три пъти подред.


 


В това шоу Луи Си Кей ще изпробва нов материал.


 


Шоуто ще съдържа нецензурен език и ще е подходящо само за пълнолетни.


 


По време на шоуто няма да бъдат допускани смарт телефони, смарт часовници и други технологии, позволяващи записването на видео или аудио сигнал.


 


Луи Си Кей притежава всички права над съдържанието и материалите, включително шеги и скечове (Материалите), които ще използва по време на това шоу. Материалите не могат да бъдат копирани, превеждани, предавани по жичен и безжичен път, показвани по дигитален или аналогов път, дистрибутирани или пресъздавани Verbatim, нито в цялост, нито частично под никаква форма, чрез никаква медия или технология вече известна или технология, която ще се разработи в бъдеще без изричното писмено съгласие на Louis C.K. Всяко използване на материалите без писмено позволение от Louis C.K. е строго забранено и ще бъде наказано по всички законови пътища за сметка на нарушителя.


 


Записвания по всякакъв аналогов или дигитален начин, включително водене на записки с лист и химикал са абсолютно забранени и ще бъдете помолени да напуснете моментално.


 


Това събитие ще бъде изживяване без телефони и смарт устройства. Използването на телефони, камери, smart устройства и устройства за записване от всякакъв вид няма да бъде позволено в помещението на събитието.


 


Всички, телефони, смарт часовници и подобни устройства ще  бъдат обезопасявани, като се поставят в Yondr опаковки и бъдат разпечатани след края на шоуто. Любезно ви молим да не вземате smart устройството си на това събитие. Гостите ще съхраняват при себе си Yondr опаковката през цялото време.


 


Всеки, който бъде забелязан да използва smart устройство по какъвто и да било повод, ще бъде помолен да напусне събитието. Благодарим ви за съдействието да създадем едно събитие без телефони и технологии.


Повече информация за шоуто на http://comedyclub.bg