BG Luka300 - Билети

ЛЯТНОТО ПРИКЛЮЧЕНИЕ НА ЛУКА - Филм  - Билети

Детайли за събитието

Лятното приключение на Лука

Luca 2021

Номинираният за „Оскар“ Енрико Касароса ще режисира изцяло новата история, която ще се появи в кината следващото лято.

През юни 2021 г. Дисни и Пиксар ни канят да изживеем незабравимо лято на Италианската Ривиера с най-новия им оригинален пълнометражен филм Luca. С невероятно въображение, трогателна история, незабравими герои и много хумор, Luca ще спечели сърцата на малки и големи. Режисьор е номинираният за „Оскар“ Енрико Касароса (La Luna), а продуцент е Андреа Уорън (Колите 3, Лава).

Действието на Luca се развива в живописно градче на Италианската Ривиера и разказва историята за порастването на едно малко момче, което изживява незабравимо лято, изпълнено със сладолед, паста и безкрайни разходки със скутер. Лука споделя тези приключения с новооткрития си най-добър приятел, но безгрижните дни са заплашени от една дълбоко пазена тайна: той е морско чудовище от друг свят, скрит точно под повърхността на водата.

Режисьорът Енрико Касароса споделя „Luca е дълбоко лична история за мен, не само заради това, че действието се развива на Италианската Ривиера, където съм израснал, а защото в своята същност това е филм за приятелството. Детските ни приятелства често определят пътя към това кои искаме да станем, когато пораснем, и тези връзки са в сърцето на Luca. И в допълнение към красотата и чара на италианското крайбрежие, нашият филм ще предложи незабравимо приключение, което ще промени Лука завинаги“.

Стягаме куфарите за Италианската Ривиера и Luca през август 2021 г. в Парк-театър „Борисова градина“!

Премиера в България: 18.06.2021

Световна премиера: 18.06.2021

Жанр: Анимация, Приключенски, Семеен

САЩ / 2021 / 0 минути

Възрастова група: A - Препоръчва се за деца

Сценарист: Джеси Андрюс

Режисьор: Енрико Касароса

Продуцент: Андреа Уорън

Разпространител: Форум Филм България / Walt Disney/Pixar

Сайтове: IMDB