M.O.D. - 30 Years  - Билети

MOD_200x200 - Билети ©

Няма активни спектакли към това събитие!

Детайли за събитието

БИЛИ МИЛАНО И M.O.D. ЗА ПЪРВИ ПЪТ У НАС!BGTSC представя концерта на M.O.D. (Method of Destruction), който ще се проведе на 19.12.2019 от 19:00 ч. в столичния клуб „Mixtape 5“. Събитието е част от турне по повод на което легендарният лидер на Stormtroopers of Death и Method of Destruction Billy Milano сподели: „Последното ни идване в Европа беше отдавна! Стягам си дебелия задник, за да мога да дам най-доброто на феновете. Ще празнуваме двойна 30 годишнина на S.O.D. и M.O.D. ...не мога да чакам!“

Billy Milano и неговите разрушители ще навлязат в личното ви пространство без извинения. И няма да ви се иска да си тръгват!

Билетите са вече в продажба онлайн и в мрежата на Евентим, а някои от местата на които можете да ги намерите са Бензиностанции OMV , Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазини На Тъмно, дюкян Меломан, Office 1 Superstore, билетна каса на EVENTIM на ул.“6-ти септември“в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.


Билетите за това шоу ще са на промо цена от 30 лева до 4 юли, включително. От 5-ти юли ще са на редовна цена от 35 лева, а в случай на останали в деня на събитието и на място в клуба, цената на входа ще е 45 лева.


*Клубът не работи с резервации


**Политика за достъп на непълнолетни: http://on.fb.me/YDzVEe


***Гардероб - пътване за употреба: http://on.fb.me/O2TMhv


 


Предстои обявяването на допълнителна информация!


Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в клуба! 


 


Събитието е 18+